Intimitás Coaching

Szexuálterápia

Mi történik egy szexuálterápiás ülésen

A szexuálterápiás foglaslkozás menete:

Kapcsolatfelvételt követően, időpontot egyeztetünk. Amennyiben Magyarországon tartózkodom, Budapest XI. kerületben van lehetőség személyes találkozásra. Ha nem megoldható, online találkozunk. Amikor Amerikában vagyok, kizárólag online terápiákat folytatok, zoom-on. Ilyenkor magyar idő szerint 17-22 óra között vagyok elérhető.

A konzultációk során beszélgetünk az egyént vagy a pár tagjait foglalkoztató konfliktusról, problémáról, illetve az egyén életútjáról, szexuális életútjáról. Irányított beszélgetés, melynek célja az egyén jól-léte, mentális, lelki vagy testi egészségének helyreállítása.

Alapvetően pszichés terápiáról beszélünk, mely kiegészül a férfi/női szerepekkel, és a szexualitással. Az otthon végzendő gyakorlatok, házifeladatok ezekhez kapcsoltak.

Lacsny Éva szexuálterapeuta és online párkapcsolati tanácsadó

Miért érdemes belekezdeni?
A szexuálterápiás foglalkozás előnyei

A szexualitás kényes terület. Bizalmat, biztonságot igényel, amit minden alkalommal biztosítok emberileg és szakmailag. Tudom, hogy sokfajta szégyen, félelem, kétség övezi, és ezért az ember képes hosszú éveken át halogatni a probléma megoldását. Már nagyon kell fájnia, hogy cselekedjen.

A legfontosabbnak azt tartom kiemelni, hogy ne várd meg a legmélyebb pontot. Minél mélyebben vagy, annál több időt és kitartást követel a probléma megoldása. Igyekezz erőt meríteni, és mihamarabb eljönni egy terápiás ülésre. Az ügyfeleim azt mondják:

„Éva, megváltoztattad az életem! Végre merek tükörbe nézni, egyenes fejjel járni. Önbizalomteli nő/férfi lettem ismét. Az életminőségem, a párkapcsolatom, a szexuális életünk egyre jobb. Önazonossá váltam. Már nem akarok megfelelni mindenkinek. Merem képviselni magam, és tiszteletben tartom a határaimat, hogy más is tiszteletben tartson. Becsülöm és szeretem magam végre. Már nem bántom magam olyan tapasztalatok előidézésével, ami visszaigazolta, amit gondoltam, hittem, vagy érezni akartam. Szabad ember lettem, aki végre önmagát valósítja meg. Aki jobban tud kapcsolódni embertársaihoz, a párjához, a gyerekeihez.”

Neked is ezt az élményt, tapasztalást kívánom. Ez vár rád a beszélgetéseink eredményeként.

És véletlenül sem szeretném kihagyni, hogy az út eleje fájdalmas. Lehet, hogy együtt fogunk sírni, de együtt fogunk nevetni is. Megtartalak, amikor szétesnél, és tollak előre, oda, ahol lenned kell. Aki lenni akarsz. Mert hátra hagyni azt a sok szart, ami ma kínoz, talán nem sok felszabadítóbb élmény van a világon.

Gyere, kezdjük el közösen átformálni az életed!

Jelentkezz be
egyéni, vagy páros konzultációra

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta