Szexuálterápia

Szexuális énkép és önismeret

Intuitív, eklektikus, fókuszált, dinamikus konzultáció vár rád

Lacsny Éva szexuálterapeuta, párkapcsolati tanácsadó

Hálásan köszönöm, hogy engem választasz segítődként. Hogy megtisztelsz bizalmaddal, és megosztod velem lelked legmélyebb titkait. Én is viszonzom ebben a bemutatkozóban, hogy megismerhess engem, a szemléletem, a módszerem.

Elsősorban ember vagyok, és csak másodsorban nő és anya. Mély alázattal és tisztelettel végzem a hivatásom. Tudom, felelősséggel tartozom minden kimondott szóért, gondolatért. Bármi is marja a lelkedet, itt biztonságra lelhetsz. Nincs ítélkezés, megítélés. Értelmetlen. Bizonyos szempontból nincs jó és rossz, csak választások vannak. Emberi választások, melyeket a tudatos és tudattalan énünk irányít, amíg fel nem ébredünk, hogy befolyással legyünk önnön viselkedésünkre és a bennünk zajló folyamatok összességére. Minden választásnak ára és következménye van. Néha szégyen, néha bűntudat, néha elismerés, néha büszkeség. Sokféle a lehetőség. Valójában irreleváns, hogy szexuális problémával, vagy pszichés-lelki problémával keresel meg, mert a vezérfonal, amivel dolgunk van, az ugyanarról a tőről fakad: minták, sémák, félelmek, hiedelmek… – Ébredjünk hát fel együtt!

Emberek vagyunk, emberi problémákkal küzdünk. A szociális énünk folyton kérdezi az ösztönös énünket, vajon mit szabad, mit nem, mi a helyes, mi nem. Tele vagyunk megfeleléssel, félelmekkel, szégyennel, bűntudattal, kétséggel vagy épp szorongással, kisebb-nagyobb titkokkal. Nehéz önazonosnak lenni egy képmutató világban.

Lacsny Éva szexuálterapeuta, párkapcsolati tanácsadó

Lacsny Éva szexuálterapeuta, szexuálterápia, párterápia, intimitás, szexuális önismeret

Lacsny Éva szexuálterapeuta vagyok,
emberi, párkapcsolati és szexuális problémákkal foglalkozom, üdvözöllek.

Minden probléma egy lehetőség a személyes fejlődésre. Holisztikusan közelítem az embert, a szexuálterápia által figyelmet fordítunk a test, a psziché és a lélek elakadásaira egyaránt. Az emberi pszichés és lelki problémák mindig megmutatkoznak a szexualitásban is, és ha nem kezeljük, idővel, pszichoszomatikus úton testet öltenek, valamely genitális területen keletkező szervi elváltozás által. Tabletták helyett, az önvizsgálaton át vezetett önismereti úton gyógyulhatsz, tartós változást elérve. A nőiesség/férfiasság fejlesztése – komplexitása által – számos módszert igényel, melyeket egyénileg, rád szabva alkalmazunk.

Célom, hogy önmagadra találj, önazonosságra, ami által képessé válsz megbecsülni a benned élő nőt, férfit, és kialakítani-fenntartani egy őszinte, tiszta, szeretetteljes kapcsolatot.

Kompetencia területek

Szexológiai-szexuálterápiás tanulmányaimat követően 2 évig egy amerikai klinikai szakpszichológus mellett dolgoztam. Folyamatosan képzem magam, nemzetközi vizeken.

Jelenleg az amerikai SHA (SexualHealthAlliance) szexológiai egyesületnél folytatom tanulmányaimat, ami a diagnosztikai modell mellett egy szex-pozitív modellre épített szexuálterápiás képzés.

A szexuálterápián és a párterápián túl, egészség tanácsadással is foglalkozom. 20 év sport múlt áll a hátam mögött, kiemelten a küzdősport és a testépítés területén. Kidolgozott, bizonyítottan hatékony és élvezetes táplálkozási és mozgás programmal is várlak, amennyiben túlsúllyal is küzdesz, és ez a fizikai állapot lélektanilag, vagy a szexuális minőségedben is befolyásol.

Ezen tapasztalataimnál fogva egy valóban átfogó programmal tudlak segíteni a célod mielőbbi elérésében, legyen szó akár testi vagy pszichés-lelki elakadásról. Nőnek/Férfinak lenni ugyanígy, összetett “feladat”. Nem arról szól, mit tudsz mutatni magadból, hanem arról, mit élsz meg legbelül. Milyen az énképed és a testképed, mennyire vagy elégedett önmagaddal, milyen az önbizalmad, mennyit hiszel el magadról, és így tovább. A motivációd is ezen alapszik. Ha nem hiszel magadban, hogyan lehetnél képes motiváltnak maradni?! Motiváció nélkül pedig nincs változás. Olyankor van diéta, “megpróbálom”, “kipróbálom”, de ez csak tüneti kezelés, mert mélyen nem hiszed, hogy sikerülhet. Ezen szeretnék fordítani, és bebizonyítani neked, hogy értékes vagy, szerethető, szexi és sikeres tudsz lenni a saját életedben. Mert mindennek, Te vagy a középpontja.

Egyre inkább arra törekszem, hogy mobilitást nyerjek, belehelyezkedve az online térbe, így akár Magyarország bármely pontjáról, Európából, Amerikából elérhető vagyok. Magyar és nemzetközi párokkal dolgozom együtt, ahol nem csak a szexuális vagy párkapcsolati problémák megoldására, de a kulturális különbségek okozta nehézségek minimalizálására is fókuszálunk. Beszélt nyelvek angol és magyar.

Kompetencia területek

Nemzetközi tanulmányaim

Old fel félelmeid, élvezd a szexualitást

Ha szeretnéd, hogy nyitott, őszinte és szabad intim élményekkel erősödjön a párkapcsolatod, de azt érzed, hogy ehhez szakmai segítségre van szükséged; vedd fel velem a kapcsolatot. 

A szexuálterápia segítségével új élményekkel  ajándékozhatod meg magad és társad.

Népszerű videóim

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta