Szexuálterápia

Szexuális énkép és önismeret

Szexuális terápiák

Szexuális terápiák. Preventív, önismeret fejlesztő és gyógyító célzattal, Nőknek, Férfiaknak, Pároknak

Szexuálterapeuta

A pszichológiából fejlődött ki, és vált egy átfogó rendszerré. A szexualitás kölcsönhatásban áll az emberi életünk minden területével. A szexuális probléma, a zavar általában pszichés, lelki eredetű, ám sokszor, csak a testi tünetek jelentkezésekor reagálunk. A szexuálterápia számos módszert foglal magában, miközben egyetlen célja az önvizsgálaton át vezetett önismeret fejlesztése és a tartós, gyógyszermentes gyógyulás. Konzultáció elérhető magyar, angol nyelven egyéni és párterápiás jelleggel.

Párkapcsolati tanácsadás

Férfi és nő életútja egy párkapcsolatban egyesül. Párbeszéd, dinamika, szerepek, konszenzus, megértés, elfogadás, szeretet és szeretettség… – néha az egyéni problémák közös konfliktusba, feloldhatatlan vitába csapnak. Melyet szakember bevonásával, gyorsabban és hatékonyabban feloldhattok. Célom az egyéni önismeret és a párkapcsolat fejlesztése, a konfliktusok tartós feloldása érdekében, magyar vagy angol nyelven.

Női pszichés és szexuális zavarok kezelése

Nőként tapasztalhatod, hogy nehéz, félelmetes az elengedés, a befogadás, a megélés (van orgazmusod?), az odaadás. Hogy szégyenteljes, esetleg kiszolgáltatott érzéseket vált ki a meztelenség, vagy maga az együttlét. Esetleg azt érzed, nem vagy elég kívánatos / jó / szerethető? Csak feltételesen? Gyakori a hangulatingadozás, a csalódottság, a kielégületlenség, esetleg depressziós időszakok?

Velem megoszthatod legbensőbb érzéseidet, gondolataidat, biztonságos, bizalmi légkörben.

Nőiesség és az orgazmus zavarai

A nőknek is ugyanúgy lehetnek problémáik, mint a férfiaknak, csak nem annyira észrevehető, jobban palástolható.

Az a hölgy, aki elégedetlen a testével, a női szerepeivel, vagy a párkapcsolatával, nem csak a nőiességében mutatkoznak meg az apró jelek, hanem a viselkedésében, a reakcióiban, az életvezetésében és végső soron a szexualitása megélésében.

Férfi pszichés és szexuális zavarok kezelése

Férfiként azt tapasztalod, biztonsági játék szükséges, amikor közelíted a nőt? Kétség, szorongás, bizonytalanság tart fogva? Mi lesz, ha nem áll fel, ha valami rosszul sül el? Túl gyorsan? Esetleg libidó és/vagy motivációs problémával küzdesz? Kerülöd az együttlétet? Vagy túl sokat akarsz? Visszaigazolást keresel? Félsz elköteleződni?

A pornóból mennyi jut egy napra? Vannak furcsa vágyaid, eltérő szokásaid, amiről jó lenne beszélni?

Velem szégyen, félelem, megítélés mentesen beszélhetsz legbensőbb küzdelmeidről, problémáidról.

Erekciós zavar, férfiasság kérdőjelezése

Legelőször tisztázzuk azt, hogy mi a férfi normalitása, mitől férfias a férfi. Számos külső-belső ismérvet tudunk felsorakoztatni, melyek közül az első az, mit gondol önmagáról a férfi. Mennyire hisz és bízik saját magában, a választásaiban, a cselekedeteiben. Ami pedig attól függ, mennyire erős az önbizalma, az önbecsülése, vagy akár saját maga tisztelete, és határainak megtartása.

Jelentkezz be
egyéni, vagy páros konzultációra

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta