Szexuális terápiák

Szexuális terápiák

Preventív, önismeret fejlesztő és gyógyító célzattal, Nőknek, Férfiaknak, Pároknak

Szexuálterápia

A pszichológiából fejlődött ki, és vált egy átfogó rendszerré. A szexualitás kölcsönhatásban áll az emberi életünk minden területével. A szexuális probléma, a zavar általában pszichés, lelki eredetű, ám sokszor, csak a testi tünetek jelentkezésekor reagálunk. A szexuálterápia számos módszert foglal magában, miközben egyetlen célja az önvizsgálaton át vezetett önismeret fejlesztése és a tartós, gyógyszermentes gyógyulás. Konzultáció elérhető magyar, angol nyelven egyéni és párterápiás jelleggel.

Párkapcsolati tanácsadás

Férfi és nő életútja egy párkapcsolatban egyesül. Párbeszéd, dinamika, szerepek, konszenzus, megértés, elfogadás, szeretet és szeretettség… – néha az egyéni problémák közös konfliktusba, feloldhatatlan vitába csapnak. Melyet szakember bevonásával, gyorsabban és hatékonyabban feloldhattok. Célom az egyéni önismeret és a párkapcsolat fejlesztése, a konfliktusok tartós feloldása érdekében, magyar vagy angol nyelven.

Női pszichés és szexuális zavarok kezelése

Nőként tapasztalhatod, hogy nehéz, félelmetes az elengedés, a befogadás, a megélés (van orgazmusod?), az odaadás. Hogy szégyenteljes, esetleg kiszolgáltatott érzéseket vált ki a meztelenség, vagy maga az együttlét. Esetleg azt érzed, nem vagy elég kívánatos / jó / szerethető? Csak feltételesen? Gyakori a hangulatingadozás, a csalódottság, a kielégületlenség, esetleg depressziós időszakok?

Velem megoszthatod legbensőbb érzéseidet, gondolataidat, biztonságos, bizalmi légkörben.

Férfi pszichés és szexuális zavarok kezelése

Férfiként azt tapasztalod, biztonsági játék szükséges, amikor közelíted a nőt? Kétség, szorongás, bizonytalanság tart fogva? Mi lesz, ha nem áll fel, ha valami rosszul sül el? Túl gyorsan? Esetleg libidó és/vagy motivációs problémával küzdesz? Kerülöd az együttlétet? Vagy túl sokat akarsz? Visszaigazolást keresel? Félsz elköteleződni?

A pornóból mennyi jut egy napra? Vannak furcsa vágyaid, eltérő szokásaid, amiről jó lenne beszélni?

Velem szégyen, félelem, megítélés mentesen beszélhetsz legbensőbb küzdelmeidről, problémáidról.

Miért tudok Neked én segíteni?

Online és személyes konzultáció, világszinten

Légy bárhol a világban, elérsz, magyar és angol nyelven. Hatékonyság, eredményesség, emberiesség, tisztesség jellemez.

Elérhetőség, megbízhatóság, biztonság

Elérhető, megfizethető terápiák magyar embereknek és nemzetközi pároknak. Biztonságos tér, és fizetési rendszer.

Amerikai és magyar képzések & több éves tapasztalat

Folyamatosan képzem magam a pszichológia, a szexuálterápia, a szexuális önismeret, a szexuális egészség területein.

ügyfél elégedettség, motiváció, önfejlődés garantált

Tudásom legjavát adom át. Információ, önvizsgálat, önismeret, emberi szeretet és tisztelet. Jó döntések a pozitív életminőségért.

hu_HUHungarian