Lacsny Éva szexuálterapeuta
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
39 990,00 Ft
Kezdj hozzá

Üdvözöllek az önbizalomhiány és a szexualitás című kurzuson. Ez alapvetően egy önismeretet, önfejlesztést elősegítő, 10 modulból álló kurzus. 2,5 órás videós anyag, mely lépésről lépésre vezet át az önbizalomhiányhoz kapcsolódó emberi-érzelmi-nemi konfliktusokon, problémákon, megoldási javaslatokkal egybekötve. Nyomtatható munkafüzet is kapcsolódik a modulokhoz, hogy a hallottakat átültethesd a gyakorlatba, és elkezdj dolgozni a valós változtatáson, fejlődésen.

Bízom benne értékes és hasznos tartalmat tudok számodra biztosítani, átadni.

Az önbizalomhiány és a szexualitás kurzus anyaga, ahogy sejtheted nem csak az emberre vonatkozik, de a nemi szerepeire is. Hiszen mi a legfőbb célunk?!

Sikerre vinni a nőiességünket vagy férfiasságunkat, megélni a biztonságos és örömteli szexualitást, egy harmonikusan működő párkapcsolatban.

Szakzsargontól és rizsától mentes, tömény tartalom, közérthetően. Nem akarok módszereket “eladni”! Arra szeretnélek motiválni, fordulj befelé, merd látni a működésed, a hiedelmeid, az elkerülést és a kompenzációt, a megküzdést. A mintákat. Önvizsgálatot tanítok, és tudatos beavatkozást. Amitől Te egyre jobbá, sikeresebbé válhatsz nőként vagy férfiként. Kompetenciát fejlesztünk, hogy ne kínozzon az önbizalomhiány okozta sokféle életbeli, párkapcsolati nehézség.

Önbizalomhiány és a szexualitás kurzus, e-learning, szexuálterápia, önbecsülés, stresszkezelés
Önbizalomhiány és a szexualitás kurzus, e-learning, szexuálterápia, önbecsülés, stresszkezelés

Miért ezt a kurzust válaszd

Önbizalomhiány és a szexualitás kurzus, e-learning, szexuálterápia, önbecsülés, stresszkezelés, önazonosság