Intimitás Coaching

Szexuálterápia

Üdvözöllek az önbizalomhiány és a szexualitás című kurzuson. Ez alapvetően egy önismeretet, önfejlesztést elősegítő, 10 modulból álló kurzus. 2,5 órás videós anyag, mely lépésről lépésre vezet át az önbizalomhiányhoz kapcsolódó emberi-érzelmi-nemi konfliktusokon, problémákon, megoldási javaslatokkal egybekötve. Nyomtatható munkafüzet is kapcsolódik a modulokhoz, hogy a hallottakat átültethesd a gyakorlatba, és elkezdj dolgozni a valós változtatáson, fejlődésen.

Bízom benne értékes és hasznos tartalmat tudok számodra biztosítani, átadni.

Az önbizalomhiány és a szexualitás kurzus anyaga, ahogy sejtheted nem csak az emberre vonatkozik, de a nemi szerepeire is. Hiszen mi a legfőbb célunk?!

Sikerre vinni a nőiességünket vagy férfiasságunkat, megélni a biztonságos és örömteli szexualitást, egy harmonikusan működő párkapcsolatban.

Szakzsargontól és rizsától mentes, tömény tartalom, közérthetően. Nem akarok módszereket “eladni”! Arra szeretnélek motiválni, fordulj befelé, merd látni a működésed, a hiedelmeid, az elkerülést és a kompenzációt, a megküzdést. A mintákat. Önvizsgálatot tanítok, és tudatos beavatkozást. Amitől Te egyre jobbá, sikeresebbé válhatsz nőként vagy férfiként. Kompetenciát fejlesztünk, hogy ne kínozzon az önbizalomhiány okozta sokféle életbeli, párkapcsolati nehézség.

Önbizalomhiány és a szexualitás kurzus, e-learning, szexuálterápia, önbecsülés, stresszkezelés
Önbizalomhiány és a szexualitás kurzus, e-learning, szexuálterápia, önbecsülés, stresszkezelés

Miért ezt a kurzust válaszd

Önbizalomhiány és a szexualitás kurzus, e-learning, szexuálterápia, önbecsülés, stresszkezelés, önazonosság

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta