Szexuális hárítás e-book

2,990Ft

100 oldalnyi önismeret, és lehetőség az önvizsgálatra, a személyes fejlődésre.  Ismerd meg te is a benned zajló emberi folyamatokat, és a “hogyan” kérdésre való válasz lehetőségeket.

Az e-book A4 méretre szerkesztett epub, vagy pdf formátumban kapható. Rendelésnél kérlek jelezd a kiterjesztést.

Figyelem!

A termék nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális szolgáltatás! Ennek értelmében a megrendelésével és a megrendelés ellenértékének kifizetésével egy időben beleegyezik és tudomásul veszi, hogy elállási jogának gyakorlására nincs, vagy csak nagyon korlátozott módon van lehetősége!
Kérem olvassa el az Általános Szolgáltatási feltételeket valamint a visszatérítési és visszaküldési szabályzatot a megrendelésének megkezdése előtt.

Cikkszám: ITK-1003 Kategória:

Leírás

Szeretném figyelmedbe ajánlani első könyvem Szexuális hárítás címmel, melyben a szexuálterápia és a pszichológia elemei ötvöződnek. Emberként írtam, pártatlanul, hogy merjük látni azt, ami kényelmetlen, amit elhárítanánk legszívesebben. Merjük látni a párkapcsolati nehézségeket, konfliktusokat, egymás fájdalmát, és törekvéseit, mellyel saját módján kifejezi azt, amit valójában hiányol.

Egy párkapcsolati kurzuskönyv, mely segít jobban megismerni saját és egymás belső folyamatait, gondolatait, érzéseit. A hozzátok intézett kérdésekkel, illetve megoldásokkal segíti az önmunkát, és azt a közös elhatározást, hogy szeretnétek visszahozni a szeretettség érzését, az intimitást, és a párkapcsolati egységet.

Szeretettel, Neked&Neki

Ha érdekel a könyvhöz tartozó Női és Férfi munkafüzet is, kérlek, a könyvcsomagot rendeld meg.