Szexuális hárítás e-book

3,500Ft

Tömény önismeret, és lehetőség az önvizsgálatra, a személyes fejlődésre.  Ismerd meg te is a benned zajló emberi folyamatokat, és a “hogyan”/”miért” kérdésre való válasz lehetőségeket. Miért kerüljük az intim helyzeteket, az intimitást?! Hogyan alakítjuk a játszmákat a párkapcsolatban. Hogyan nő a távolság, és az elhidegülés. Mit lehet tenni az intimitásra való visszataláláshoz.

Az e-book A4 méretre szerkesztett 100 oldalas epub, vagy pdf formátumban kapható. Rendelésnél kérlek jelezd a kiterjesztést.

Figyelem!

A termék nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális szolgáltatás! Ennek értelmében a megrendelésével és a megrendelés ellenértékének kifizetésével egy időben beleegyezik és tudomásul veszi, hogy elállási jogának gyakorlására nincs, vagy csak nagyon korlátozott módon van lehetősége!
Kérem olvassa el az Általános Szolgáltatási feltételeket valamint a visszatérítési és visszaküldési szabályzatot a megrendelésének megkezdése előtt.

Leírás

Szeretném figyelmedbe ajánlani első könyvem Szexuális hárítás címmel, melyben a szexuálterápia és a pszichológia elemei ötvöződnek. 2023 októberében átdolgozásra került, így létrejött a megújult, második kiadás. Olyan kérdésekre kaphatsz választ, hogy miért és hogyan kerüljük el az intim helyzeteket és az intimitást a párkapcsolatban. Hogyan alakítjuk a játszmákat a párkapcsolatban. Hogyan nő a távolság, és az elhidegülés. Mit lehet tenni az intimitásra való visszataláláshoz.

Emberként írtam, pártatlanul, hogy merjük látni azt, ami kényelmetlen, amit elhárítanánk, elkerülnénk legszívesebben. Merjük látni a párkapcsolati nehézségeket, sértettséget, konfliktusokat, egymás fájdalmát, és törekvéseit, mellyel mindenki saját módján kifejezi azt, amit valójában hiányol.

Egy egyéni önismereti és párkapcsolati kurzuskönyv, mely segít jobban megismerni önmagad és társad belső folyamatait, gondolatait, érzéseit. A hozzátok intézett kérdésekkel, illetve megoldásokkal segíti az önmunkát, és azt a közös elhatározást, hogy szeretnétek visszahozni a szeretettség érzését, az intimitást, és a párkapcsolati egységet, harmóniát, és szexuális életet.

Szeretettel,

Lacsny Éva – szerző

Ha érdekel a könyvhöz tartozó Női és Férfi munkafüzet is, kérlek, a könyvcsomagot rendeld meg.

Érdekelhetnek még…