Intimitás Coaching

Szexuálterápia

Lacsny Éva Youtube csatora

Alább néhány érdekes videót tekinthetsz meg YouTube csatornámról. 
Ha tetszettek a videók, akkor ne habozz feliratkozni csatornámra, ami rendszeresen frissül.

Miért nézünk még pornót?!

Valójában ezért titkoljuk, szégyelljük!
 
Mindenki néz pornót. Korrekt. Ám vannak tartalmak, amikről nem beszélünk, mert azt már olyan, mintha tilosban járnánk. Ezt pedig ki akarná felvállalni?!
– Ez a téma kapcsolódik a “Te is függő vagy” című videóhoz! –
Amire az ember kondicionálja magát, azt keresi az életében. Érzéseket keresünk, ha jó nekünk, ha nem. Nem az a valós szempont! Hanem adott hormonális hatás alatt lenni!!! 
Ha változtatni akarsz, főleg a szorongásodon..

Szociális "én" vs. ösztönös "én"

Út az embertől a férfi/nő felé…  

Mind egy társadalomban élünk, ezáltal normák, szabályok alá tartozunk. Egész életünkben megfelelni tanultunk. Elfogadhatónak lenni, mert akkor vagyunk szerethetők, és elég jók. De mi a helyzet, amikor az ösztönös én lép az előtérbe, és szeretne ön-érvényesíteni, szabadabb, szabadosabb lenni, vagy megélni a szexualitás adta lehetőséget.

A cikk a Stylemagazinban is megjelent! 

Nőknek - hogyan válj befogadóvá

Fals biztonság, szégyen, álarcok helyett, arra motivállak, merj megküzdeni benső félelmeiddel, kétségeiddel, bizonytalanságoddal, hogy igazán megélhesd a nőiességed, és a nemiséged.

A testkép és az énkép összefügg. Ha szégyennel élsz a tested iránt, ha félsz meztelennek lenni, ha álarcokra, körülményekre van szükség, hogy biztonságban érezd magad, valószínűleg tévúton jársz. Beszéljünk a ruha, a körülmények adta fals biztonságról, és arról a kétségekkel teli meztelenségről, amikor már nincs hová bújni, csak te maradtál, és a szembesülés. Hogyan tudsz megküzdeni a kétségekkel, a gátjaiddal, a félelmeiddel, önnön bizonytalanságoddal?!

Női orgazmus megélésének zavarai - 3 példa miért alakulhat

3 olyan, részletesen kifejtett gondolatot és tippet hallhatsz, hogy miért nem tudod megélni nőként az orgazmusodat, és mit tehetsz ellene. Mivel küzdesz pszichésen, anélkül, hogy talán észre vennéd.

Szorongás és depresszió – megküzdés a mindennapi stresszel

Napjaink népbetegsége. Egyfajta szociális és társadalmi gondolkodáson, hozzáálláson, megértésen alapuló, megengedő, (némán) jóváhagyott állapot. Megküzdési képtelenség, tehetetlenség érzése…

Intimitás vs elhidegülés - hogyan nyerd vissza az intimitást a párkapcsolatban

Az intimitás táplál, megélhetjük általa a szerethetőség és elfogadhatóság élményét. Ugyanakkor sérülékennyé is tesz. Ha megsérülünk, őrizzük a fájdalmat, a csalódást, a traumát…

Férfiasság, erekciós zavar, korai magömlés - 3 példa, miért alakulhat

Beszéljünk olyan kényes témákról, mint az erekciós zavar, a korai magömlés. Ezen fizikai tüneteknek legtöbbször pszichés a háttere, vagyis valamely megküzdési képtelenség, frusztráció, stressz okozza.

Biztonsági játék vs spontaneitás az együttlétben

Erről szinte soha nem beszélünk a párkapcsolatban! Csak magunkban éljük meg, és küzdünk vele. Ugyanakkor, vannak tetten érhető jelei. Akkor jelenik meg az életünkben, amikor meg kell győződjünk arról…

A pornó veszélyei és az önkielégítés

Férfiakról beszélek, a pornóhoz kapcsolódó szexuális és önkielégítési szokásokról. Arról, hogy mire figyelj pornó fogyasztóként, hogy ne csússzanak el a dolgok az életedben.

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta