Szexuális hárítás könyv és munkafüzet

12,990Ft

Tömény önismeret, és lehetőség az önvizsgálatra, a személyes fejlődésre.  Ismerd meg te is a benned zajló emberi folyamatokat, és a “hogyan”/”miért” kérdésre való válasz lehetőségeket. Miért kerüljük az intim helyzeteket, az intimitást?! Hogyan alakítjuk a játszmákat a párkapcsolatban. Hogyan nő a távolság, és az elhidegülés. Mit lehet tenni az intimitásra való visszataláláshoz.

A Szexuális hárítás című könyvem egy önismereti kurzuskönyv, melyben tabu témákról, problémákról és megoldási lehetőségekről írok. A párok közötti kommunikációt, párbeszédet elősegítve, készítettem hozzá Női és Férfi munkafüzetet is. Együtt egy szuper önvizsgálatra és probléma megoldásra fókuszált csomag kerekedett.

Mit tartalmaz a csomag?

  • Szexuális hárítás című könyv, A5 méretben
  • Női munkafüzet, A4 méretben
  • Férfi munkafüzet, A4 méretben
  • ingyenes szállítás

Kevesebb, mint egy óra terápiás beszélgetés áráért!

Figyelem!

A termék nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális szolgáltatás! Ennek értelmében a megrendelésével és a megrendelés ellenértékének kifizetésével egy időben beleegyezik és tudomásul veszi, hogy elállási jogának gyakorlására nincs, vagy csak nagyon korlátozott módon van lehetősége!
Kérem olvassa el az Általános Szolgáltatási feltételeket valamint a visszatérítési és visszaküldési szabályzatot a megrendelésének megkezdése előtt.

Leírás

Te is szeretnéd visszanyerni az intimitást?

Önismereti kurzuskönyv, neked és a párodnak, melynek célja az emberi önismeret és a szexuális önismeret fejlesztése.

A Szexuális hárítás című könyv 2023 októberében átdolgozásra került, így létrejött a megújult, második kiadás, melyben a szexuálterápia és a pszichológia elemei ötvöződnek. Olyan kérdésekre kaphatsz választ, hogy miért és hogyan kerüljük el az intim helyzeteket és az intimitást a párkapcsolatban. Hogyan alakítjuk a játszmákat a párkapcsolatban. Hogyan nő a távolság, és az elhidegülés. Mit lehet tenni az intimitásra való visszataláláshoz.

A könyvben a nemi szerepekre és nemi életre vonatkozó elkerülő, hárító mechanizmusok néhány lehetséges fajtáját mutatom be, miközben a szociális okokra is keressük a válaszokat, “emberi folyamatokon, történeteken, sorsokon” át vezetve. A könyvben azon hárítással kapcsolatos okokról, tényezőkről olvashatsz, amelyek gyakrabban fordulnak elő a párkapcsolati életben. Beszélünk érzelmekről, mint a düh vagy a csalódás, a sértettség, illetve az elvárásokról és a gondolatvilágunk működéséről. Érzelmi megnyilvánulásokról, mint a frusztráció, a passzív agresszív viselkedés, vagy a depresszió. Továbbá a szerepeinkről, az intimitásról, a szexuális vágyakról és szükségletekről. Szó lesz az érdeklődés és a nemi vágy elvesztéséről, az intimitás hiányáról, a testi változások hatásairól, az emberi lélek sérüléseiről.

A szexuális hárítás, a szexualitás, intim helyzetek elkerülése legtöbbünket érint, így férfi és női oldalról is beszélünk erről a problémáról, pártatlanul, mindkét félnek nyújtva segítséget a megoldásra. Ennek teljessé tételéhez készítettem két olyan munkafüzetet (egyet Nőknek, egyet Férfiaknak), amin együtt haladva fog maximális segítséget nyújtani a probléma megoldására, mintha terápiás ülésen vennének részt a felek. Továbbá bemutatom azon pszichés és érzelmi tényezőket, amik befolyással bírnak a szexuális hárítás, elkerülés kialakulásában.

Érdekelhetnek még…