Leírás

Te is szeretnéd visszanyerni az intimitást?

Szexuális hárítás című, önismereti kurzuskönyvem, neked és a párodnak. A könyvben a szexuális hárítás lehetséges okaira keressük a válaszokat, “emberi folyamatokon, történeteken, sorsokon” át vezetve. Könyvünkben azon hárítással kapcsolatos okokról, tényezőkről olvashatsz, amelyek gyakrabban fordulnak elő a párkapcsolati életben. Beszélünk érzelmekről, mint a düh vagy a csalódás, az elvárásokról és a gondolatvilágunk működéséről. A frusztráció megnyilvánulásairól, mint a passzív agresszív viselkedés, vagy a depresszió. Továbbá a szerepeinkről, az intimitásról, a szexuális vágyakról és szükségletekről. Szó lesz az érdeklődés és a nemi vágy elvesztéséről, az intimitás hiányáról, a testi változások hatásairól, az emberi lélek sérüléseiről.

A szexuális hárítás legtöbbünket érint, így férfi és női oldalról is beszélünk erről a problémáról, pártatlanul, mindkét félnek nyújtva segítséget a megoldásra. Továbbá bemutatjuk azon pszichés és érzelmi tényezőket, amik befolyással bírnak a szexuális hárítás kialakulásában.

A könyvhöz tartozó Női és Férfi Munkafüzeteket külön, könyvcsomagként tudod megvásárolni.

Szexuális hárítás könyv + 40 perces konzultáció

168 oldalnyi esszenciális önismeret, és lehetőség az önvizsgálatra, a személyes fejlődésre. Ismerd meg te is a bennünk zajló emberi folyamatokat, és a “hogyan” kérdésre való válasz lehetőségeket. Elhidegülés, és párkapcsolati konfliktusok helyett, intimitás.

Mit tartalmaz az ajánlat

  • Szexuális hárítás című könyv, A5 méretben
  • kedvezményes, 40 perc online konzultáció, kényelmesen az otthonodból (értéke 10.000Ft!)
  • ingyenes szállítás

8.990Ft

hu_HU