Leírás

Miért olyan fontos a párkapcsolatban az orgazmus? – Egy élmény férfi és nő számára egyaránt, miközben reprezentálja az összetartozás élményét, a szerethetőség, elfogadottság élményét. Egy összetett folyamat, melyre mind nagyon vágyunk.

Ahol hiányzik az orgazmus, a kielégülés, a szexuális feltöltődés élménye, ott gyakori vendég a kétség, a magányosság, az üresség, a nélkülözés érzése. Olykor kérdezzük magunktól: “Vajon elég jó vagyok?” “Szerethető vagyok?” “Így is elfogad a párom?

Legbelül félelemmel tölt el ez az érzés. Mindannyiunkat. A szexualitás pedig igen kényes terület. A meztelenség sebezhetőséget is hordoz magában. Sebezhetőnek lenni pedig félelmetes. A félelmet, ha nem tudjuk uralni, megküzdeni vele és racionalizálni, megtanuljuk szépen áthidalni úgy, hogy valamely cselekményt, vagy a partnerünket kell kontrolláljuk. De nem oldjuk meg…. A videóban folytatjuk a témát.

Az előadás tisztelet díjas, köszönöm, hogy megtisztelsz és támogatod a munkámat. A videót a vásárlást követően küldött linken keresztül éred el.

45 perces előadást hallgathatsz szakembertől az orgazmus zavarai és megoldási lehetőségei témában, melyet nőknek, férfiaknak és pároknak egyaránt, szeretettel ajánlok. Mindenkihez szólok, mert a kielégülés, az orgazmus megélése nem csak egyéni, de párkapcsolati élmény is egyben.

Díja: 1.990Ft
Előadó:
Lacsny Éva
szexuálterapeuta, párkapcsolati és egészség tanácsadó

ELŐADÁS - Az orgazmushoz vezető útról, és az utat övező akadályokról, gátakról

Az orgazmushoz vezető útról és az utat övező akadályokról, gátakról című előadásra a Flirty to Dirty summit szervezője, Vica kért fel. Ő is azt tapasztalta, hogy sokan küzdenek ezzel a problémával.

3 fő kérdés köré szerveztem a témát:

  1. Hogyan lépj túl a félelmeken, kétségeken, fájdalmon, szégyenen
  2. Hogyan légy befogadó vagy irányító szerepben az együttlét során
  3. Hogyan törj ki a megszokásból, a sémákból

A 45 perces előadás során erre a három kérdésre keressük a válaszokat, és a megoldási lehetőségeket, példákon át vezetve, praxisomból hozott szakmai tapasztalattal, tippekkel fűszerezve.

 

1.990Ft

hu_HU