Férfiasság Fejlesztő Akadémia

Férfiaknak, apáknak - egy minőségi életért

Neked mire van szükséged ahhoz, hogy elégedettnek, sikeresnek, kiegyensúlyozottnak érezd magad férfiként? Hogy átéld a férfi minőséged?!

Férfiasság Fejlesztő Akadémia célja

Azok a férfiak jelentkezését várom, akiknek elege van valamely életterületbeli sikertelenségből. Legyen az önelfogadás, a test, a párkapcsolat, a szexualitás, az érzelmek kezelése… és még sorolhatnám. Akik szeretnének önmagukra, és társra találni. Akiknek elég volt a magányból, az elszigeteltségből, a pornóból, a visszautasításból, a kudarcokból. Akik szeretnék újrakezdeni az életüket, mert elég volt a régi, rossz, nem működő dolgokból. Akik szeretnék stabilizálni az érzelmi állapotukat, az önbecsülésüket, a hitüket és önbizalmukat, vagy akár a testsúlyukat.

Mindegy mely életterületen érzed, tapasztalod a problémát, elakadást, a változás szükségességét, mert az egyik hat a másikra, rád, a férfiasságodra.

A Férfiasság Fejlesztő Akadémián 5 fő életterületet vizsgálunk és fejlesztünk. Célunk, hogy elégedett, sikeres, magabiztos, karizmatikus férfinak érezd magad; hogy elhidd és megtapasztald milyen az egészséges testben az egészséges lélek. Milyen érzés hódítani, megszerezni a Nőt, és megtartani egy minőségi párkapcsolatban.

Férfiasság 5 fő életterülete

Testkép

Milyen az ideális testképed?

A tested a szentélyed, szoktam mondani. A fizikumod, a vázrendszered azonnali visszajelzés a nő számára, ki vagy te. Milyen a hozzáállásod, az önbizalmad, az önbecsülésed. A nő érezni akarja a jelenléted, a kiállásod, a tartásod. 

Manapság fontos a megjelenés, a lapos pocak, és előnyös a V forma, amit némi edzéssel és megfelelő étrenddel, te is elérhetsz. Az elégedettség siker! Alázatos siker és eredménye a mindennapi befektetett munkának. Amikor azt választod, már nem akarsz lusta, trehány lenni önmagaddal szemben. Mert te, értékes ember és férfi vagy. Ezt kívülről is meg akarod mutatni – a férfi megjelenésével, megtartó erejével. 

Énkép

Hogyan vélekedsz magadról? Miben hiszel?

Az, amit gondolsz magadról és a képességeidről, befolyásolja a lehetőségeidet. Ott az nő! Gyönyörű! De azt gondolod, számodra elérhetetlen. Tudod mi kell a nőnek? – Egészséges magabiztosság, amihez a nő tud kapcsolódni. Amitől nő, nő tud maradni, és nem akar az anyád lenni, vagy hisztis házisárkány. Ha te hiszel és bízol magadban, ő is bízik benned, és csökken a játszmák száma.

Légy proaktív, azaz cselekvő, és felelősségvállaló. Ehhez szükséges a jó énkép, a jó viszony önmagunk irányába. Légy önazonos. Ne akarj jópofizni, túl kedvesnek, figyelmesnek lenni. Állandóan megfelelni. A nő nem fölötted áll, hanem melletted. Ha te a helyeden vagy, ő is a helyére kerül, s vele a szerepek, a viselkedés, a hozzáállás.

Érzelmi állapot

Hogyan érzed magad?

Az, amit gondolsz magadról, és amit a környezetedből is leszűrsz (saját értelmezésed szerint), alapjaiban befolyásolja, hogyan érzed magad. Hogyan veszed a mindennapi akadályokat, nehézségeket. Vagy azt, mit és mennyit tudsz adni önmagadnak (öngondoskodás), és szeretteidnek (párkapcsolat, család, barátok). A benned lévő folyamatok sokaságának “végterméke” az érzelmi állapotod. Például: frusztráció, agresszió, megfelelés, vagy teljesítmény kényszer. Ha a nehézségek ellenére is képes vagy pozitívan látni a világot, akkor képes vagy megélni az apró pillanatokat, és átélni az örömöt, a szeretetet, a boldogságot.

Nem érzed magad elég férfinak? Gyere, megváltoztatjuk a belső folyamatokat, hogy pozitívan lásd a világot, s benne önmagad!

Férfiasság, szexualitás, párkapcsolat

Mit gondolsz magadról, mint férfi?

A férfi kapcsolata a testével és önmagával az erekció és a szexualitása minőségében is megmutatkozik. Igazán esendő, kiszolgáltatott érzés a vágy, az erektált pénisz felfedése, hisz elfogadásra, bizalomra van szükség. Ha ez hiányzik, a férfi sérül. És hány férfi sérült már meg hirtelen kimondott női szavaktól, kritikától, visszajelzéstől… Hányan gondolják azt, ha mindent is megtesznek a nőnek, majd elfogadhatóak, szerethetők és tisztelhetők lesznek. Alámennek, és sérülnek. Hányan alakítanak biztonsági játékot, időzítenek, használnak potencia növelő szereket, kapnak rá a pornóra… mert tartanak valamitől…

Ismerd meg önmagad, hogy helyesen tudj cselekedni. Hogy tudj nemet mondani, és tudj méltósággal élni, szeretetben, a nő oldalán.

Életmód

Milyen szokások, napi rutin jellemez?

Az életmód is pont oly komplex, mint a másik négy csoport. Ha nem hiszel  magadban, valószínűleg olyan munkát választottál, amiben szenvedsz, nem szereted igazán. Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor hogyan lehetnél jól a párkapcsolatodban? Van egyáltalán párod?

Vajon a súlyod akadályoz-e valamiben? Ha igen, az életmódod, a gondolkodásod, a szokásaid, az érzelmek kezelése, a lelki állapotod által, érezheted magad demotiváltnak a változásra, annak ellenére, hogy vágysz rá. Kimondod: “Tudom, hogy változtatnom kell.

Itt az idő, tegyünk érte közösen! Éld meg a férfi minőségedet!

Benyomtam az egyik gombod?

Érezted, hogy hozzád szólok? Megakadt a szemed valamely kérdésen, gondolaton, összefüggésen?

Oszd meg velem, melyik életterületen érzed az elakadást. Szakmai segítséggel, közösen elindulunk a fejlődés, változtatás pozitív útján. itk@intimitascoaching.hu

Kérdezd meg magadtól, mi válna lehetségessé számodra, ha együtt dolgoznánk?

Miért jó neked a rendszerszintű gondolkodás?

Leggyakoribb élethelyzetek, belső konfliktusok:

“Szeretném, ha olyan transzformációban lenne részed, ami alapjaiban változtatja meg a férfi minőséged, és az életed!”

Mennyibe kerül a program?

Csoportos foglalkozás

Min. 3 fővel induló tematikus csoport foglalkozások.
Bármikor csatlakozhatsz, az 5 életterületből emelünk ki 1-1 központi témát, amiről aznap beszélgetünk.
Fejlődj a társaiddal együtt egy kis létszámú, összetartó, bizalmi körben!

Ára: 9.000Ft/hó

vagy 5.000Ft/alkalom

Személyes történetek - akiknek már megváltozott az életük az együttműködésünk által:

Egy éve dolgozunk együtt Évával. Amikor felkerestem, nagyon magányos, szorongó, antidepresszánssal élő, önmagát hibáztató, sikertelen ember voltam. Férfinak nem tudtam nevezni magam... Barátnő sem volt, csak az álmomban. Az eltelt egy év alatt rengeteget fejlődtem!! Mondhatom, egy új ember lettem. Nőtt a magabiztosságom, fejlődött a kommunikációm, a megértésem, az önmagamra való rálátásom. Már nem a múlton rágódom, hanem céltudatosan építem a jövőmet. Végre merek ismerkedni, és hosszú idő óta, randikra járok. Változott a megjelenésem, lefogytam 10 kilót, elegánsabban öltözök, többet mosolygok. Van életkedvem és motivációm! Hamarosan az antidepresszánst is el tudom hagyni.
Péter
42 éves
Évát azzal kerestem meg, hogy sikertelen voltam az ismerkedésben. Az első randi után általában nem jutottam tovább. Ha mégis, és volt együttlét, nem tudtam kontrollálni magam, azonnal elmentem izgalmamban. Ez rendkívül szégyenteljes volt számomra, így kerültem is a szexet. Annak ellenére, hogy minden vágyam egy tartós párkapcsolat volt. Évával sokat dolgoztunk azon, hogy mi akadályoz az ismerkedés folyamatában, miért tekintem magam kisebb rendűnek, mint a nőt. Megértettem mi áll a szorongásom hátterében, és elkezdtem fejleszteni magam a kapott feladatok alapján. Fél év elteltével büszkén mondhatom már nem jellemez a korai magömlés. Sokkal határozottabban tudok beszélni, megjelenni, és önmagamat képviselni. Elkezdtem ismerkedni is. Később visszatértem, hogy elmeséljem, már 6 hónapja van barátnőm!! 🙂 Új a helyzet, tanulom, mi a felelősségem, a feladatom és a szerepem egy kapcsolaton belül. Egyre jobb, mindig eszemben van, amit tanultam Évánál, és alkalmazom. Hálás vagyok, amiért megváltoztatta az életem!
Zoltán
33 éves

Pszichológiai és szexualitással kapcsolatos cikkeink

Szerelem a karantén alatt

Szerelem a karantén alatt Hogyan lehet mégis megélni a szerelmet, a szeretettség érzését, napjainkban, amikor este 8-tól kijárási korlátozás van érvényben, gépfegyveres kommandósok, közterület felügyelet

Elolvasom a cikkett »