Életmód átalakító program

Egy átfogó program neked, ami egyénre szabottan szolgálja céljaid elérését. Lépcsőzetes kialakítása lehetővé teszi, hogy teljes képet kapj a jelenedről, és a célok eléréséhez szükséges lépésekről. Hogy a jelen víziója, a jövő valóságává váljon!

Mit jelent életmódot váltani?!

Talán az is jó kérdés lehetne önmagunk számára, hogy milyen indíttatásra érezzük azt, hogy változtatni szükséges, vagy változtatni szeretnénk?

Az ember ritkán jön elő egy ilyen (néha radikális) ötlettel, ha csak, nincs valami baj. Halogatásban bajnokok tudunk lenni! Magyarázatok (kifogások) gyártásában úgyszintén. De vajon mi értelme védekezni az ellen, amit egyébként tudjunk, hogy tennünk kellene?! Ez az élet egyik nagy abszurditása.

Tudjátok, nekem mit mutat még túl sokáig várni? – általában bizonytalanságot. Ez lehet életkörülményekbeli, párkapcsolati, anyagi, emberi támogatás hiánya és saját magunkba bevett bizalom és hit meggyengülése, más szóval önbizalomhiány.

Hidd el, Te is képes vagy rá!

Mindannyiunknak van egy oka, ami elhatározást szül. Változtatni kell! Változtatni akarok! Az okot használd motivációként. Minden, amit eddig fájdalomként, nehézségként könyveltél, fordítsd meg! Ezt transzformációs folyamatnak hívjuk. Mert a gondolkodásmódod és a hitrendszered változtatod meg. Ez az életmódváltás alapja. E nélkül maximum csak diétázol, kipróbálsz egy két újdonságot, étkezésbeli megszorítást, és amikor abbahagyod, visszaáll minden a régi kerékvágásba… Általában a súlyod is.

Szükség van szakemberre,

aki emberként támogat, hogy a nehézségeken túljussál, hogy elhidd, te is meg tudod csinálni. Aki tudásával bevezet a mozgás, a táplálkozás, és az (aktív) pihenés szentháromságába. Aki figyelmével azon van, hogy lelkileg és pszichésen is felkészítsen a változásra, és kezeljétek a benned lévő blokkokat, gátakat, amik korábban valószínűleg, az életmód változás akadályát képezték.

Miben nyújtok segítséget

Holisztikus szemléletben, átfogóan tekintek az emberre, így az alábbi területeket vizsgálhatjuk, melyek általában az életmód átalakítás során, ugyanúgy érintettek a változásban.

Mi történik veled az életmód átalakító program során

Transzformáció, átalakulás következik, mely belülről kifelé bontakozik, és hat rád.

Pszichés átalakulás: Megszabadulsz az eddigi korlátozó gondolatoktól, átalakul, változik az, amit elhiszel magadról. Megváltozik a gondolkodásmódod, a hozzáállásod, olyan lehetőségek nyílnak meg, amik lehet, korábban elképzelhetetlenek voltak.

Testi változások: Javul a közérzeted, kevésbé leszel leterhelt és fáradékony. Aktívabb, motiváltabb, lelkesebb leszel. Felgyorsul az anyagcsere, tanul a tested, az idegrendszered, az izomzatod, alkalmazkodik az új életedhez. Könnyebb emésztés, kevesebb lerakódás, szabadabb élet.

Lelki, érzelmi változások is bekövetkeznek.

Elégedettség, proaktivitás, pozitívabb életszemlélet, önbizalom, önmagadba vetett hit javaulása, mind mosolyt csal az arcodra. És ha te boldog vagy, a családod is biztosan az lesz! Ezt az elégedettség és boldogság érzést a személyes sikereid adják, ahogy lépésről lépésre, bevonzod, amire vágysz, amit el szeretnél érni.

Hogyan teremtjük meg a víziód alapján, a Te személyes valóságodat

1.PROBLÉMA FELTÁRÁSA: beszélgetünk a jelen életviteledről és a téged építő, meghatározó múltról. Közösen felfedezzük a benned megbúvó elfojtásokat, gátakat; önismereti munkát végzünk.

2. Biorezonanciás készülékkel ÁLLAPOTFELMÉRÉST végzünk, teljes testről fotó készítése, mérések elvégzése, célok meghatározása. Anamnézis felvétele.

3. EGYÉNRE SZABOTT PROGRAM KIDOLGOZÁSA.

4. NYOMONKÖVETÉS: rendszeresített személyes vagy online konzultáció, pszichés és lelki támogatás. Továbbá haladunk előre a programmal, hogy elérhesd a célod.

5. EREDMÉNYESSÉG: a program végén lehetőséged van megörökíteni a befektetett munka eredményét, amiért megdolgoztál. Sminkes, fodrász,
stylist és fotós munkájának közreműködésével megörökítjük az átalakulásodat, és a sikerért begyűjtheted a téged megillető elismerést!

6. KONTROLL: lelkiismeretes szinten tartás. Az utad egy elhatározással, döntéssel kezdődött, és e mentén haladsz előre. Életmódot változtatni néha radikális, a kellemetlen és a csodálatos dualitása. A kontroll fontos, hogy a nehéz pillanatokon is át tudj menni, és hogy tudd, nem vagy egyedül. transzformáció, átalakulás következik, mely belülről kifelé bontakozik, és hat rád.Úgy érzed, itt a pillanat, hogy egy életre meghatározó döntést hozzál?

Te min változtatnál?

Javasolt cikkeink. Ezeket is olvasd el: