Életmód és mentor program

Egy átfogó program neked, ami egyénre szabottan szolgálja céljaid elérését. Lépcsőzetes kialakítása lehetővé teszi, hogy teljes képet kapj a jelenedről, és a célok eléréséhez szükséges lépésekről. Hogy a jelen víziója, a jövő valóságává váljon!

Miért életmód váltásnak hívjuk?!

Talán azért, mert zsigerileg érzed, hogy valami nagyon nem jól működik az életedben, és ez rányomja a bélyegét az önbecsülésedre, az önbizalmadra, az önelfogadásodra, és akár a testsúlyodra is.

Életmódot az vált, akinek már eléggé fáj/kellemetlen a problémája (általában lelki, egészségügyi), és végre tesz egy lépést előre, változtat, cselekszik.

A sok apró lépés egy önismereti (és önvizsgálati) út része, amiben a gondolkodásmódod, az érzelmi világod és az érzelmeid kezelése, a hozzáállásod változik. Elhagyod a régi nem működő mintáidat, szokásaidat, és új szokásokat alakítasz ki.

Hidd el, Te is képes vagy rá!

Mindannyiunknak van egy oka, ami elhatározást szül. Változtatni kell! Változtatni akarok! Az okot használd motivációként. Minden, amit eddig fájdalomként, nehézségként könyveltél, fordítsd meg! Ezt transzformációs folyamatnak hívjuk. Mert a gondolkodásmódod, a hozzáállásod és a hitrendszered változtatod meg. Ez az életmódváltás alapja. E nélkül maximum csak diétázol, kipróbálsz egy két újdonságot, étkezésbeli megszorítást, és amikor abbahagyod, visszaáll minden a régi kerékvágásba… Általában a súlyod is.

Miért jó mentoráltnak lenni?

A legtöbb elhízás/kóros soványság hátterében lelki és pszichés gondok állnak. Illetve olyan félelmek, gátak, korlátok, amiket nem csak felismerned kell, hanem meg is ugrani!

Olyan támogatást kapsz, lelki erőt, motivációt, ami hozzáad a kitartásodhoz, épít, és ha meg is inogsz az úton, lesz aki átsegít a nehézségeken.

Hitet kapsz, önbizalmat, mert képes vagy a változásra, és meg tudod csinálni!

Írj bejövő üzenetet:

Miben nyújtok segítséget

Holisztikus szemléletben, átfogóan tekintek az emberre, így az alábbi területeket vizsgáljuk, melyek általában az életmód átalakítás során, érintettek a változásban.

Mi történik veled az életmód és mentor program során

Transzformáció, átalakulás következik, mely belülről kifelé bontakozik, és hat rád.

Pszichés átalakulás: Megszabadulsz az eddigi korlátozó gondolatoktól, átalakul, változik az, amit elhiszel magadról. Megváltozik a gondolkodásmódod, a hozzáállásod, olyan lehetőségek nyílnak meg, amik lehet, korábban elképzelhetetlenek voltak.

Lelki változások: változik az önmagadhoz fűzött viszonyod. Szerethetőség, önbecsülés, önbizalom. Fontosabb leszel önmagadnak, és jobban becsülöd azt az embert, akivé lettél. 

Testi változások: Javul a közérzeted, kevésbé leszel leterhelt és fáradékony. Nő a vitalitásod, aktívabb, motiváltabb, lelkesebb leszel. Felgyorsul az anyagcsere, tanul a tested, az idegrendszered, az izomzatod, alkalmazkodik az új életedhez. Könnyebb emésztés, kevesebb lerakódás, szabadabb élet.

Hogyan teremtjük meg a víziód alapján, a Te személyes valóságodat

15 napon át, ingyenes tudásanyagot kapsz emailben. Olyan témákról olvashatsz, mint az önvizsgálat, az önismeret, a táplálkozás, az edzés, az emberi test, és még sorolhatnám. De csak az fogja tudni, aki feliratkozik! 🙂

Táplálkozási program – a célodnak és az életmódodnak, egészségi állapotodnak megfelelő napi-heti étkezési terv.

Edzésprogram – helytől és céltól függően, van lehetőség közös személyi edzésre, vagy edzésprogam összeállítására.

Mentor program – az étkezés önmagában még garantálja a sikert. A sikerhez benned is meg kell változnia néhány dolognak. Ehhez kapsz szakmai támogatást, lelki- és pszichés segítséget. Minden héten jelen leszek az életedben, folyamatosan finomítjuk az étkezési és az edzés tervet, és beszélgetünk rólad, az életedről. Fontos megérteni honnan, hová, miért és hogyan jellegű kérdéseket.

A folyamatos update és a nyomonkövetés nem enged visszazuhanni, feladni, megállni! Az eredményesség a kontrollban rejlik! 🙂

Te min változtatnál?

Szeretnél egy szuper közösség tagja lenni, akik hozzád hasonlóan fogyni/izmosodni/változtatni szeretnének?!

Egy cikksorozatot is írtam a test, a lélek, és a psziché szentháromságáról. A lelki problémák testi, egészségügyi kivetüléseiről. Jó olvasást kívánok! 🙂

Belső világunk testi kivetülése – 1. cikk

A túlsúly/kóros soványság és a genitális szervrendszer – 2.cikk

Javasolt cikkeink. Ezeket is olvasd el:

Miért hasznos egy terápia?

Néhány évtized alatt nagyot változott a világ. Az „én” központúság értelme önmagunk legjobb megismerése, és a pszichés, lelki, érzelmi jól-lét megvalósítása. A változások hatására ugyanakkor

Elolvasom a cikkett »