Just7 – Életmód és mentor program

Neked mire van szükséged ahhoz, hogy elégedettnek, sikeresnek érezd magad nőként?

Nőiesség fejlesztő akadémia célja

Összefogjuk mindazon életterületeket, melyek hatással vannak rád, Nőre. Amikor részt veszel a programban, 5 életterületet vizsgálunk, annak érdekében, hogy erősödjön az önbizalmad, az önbecsülésed, megszűnjön a testképed okozta szorongásod, hogy elhidd és megtapasztald milyen az egészséges testben az egészséges lélek.

5 féle céllal érkezhetsz, bárhol is kezdjük, körbe fogunk érni.

Kérdezd meg magadtól, mi válna lehetségessé számodra, ha együtt dolgoznánk?

Min szeretnél változtatni?

A diéta csak tűzoltás, gyors segély a fogyni kívánó egyénnek. Nem lehet tartós, hisz a diéta végeztével visszaáll a régi szokásrend, ami az elhízáshoz vezetett.

A legfontosabb különbség a hozzáállásban keresendő.

Az életmódváltás egy elköteleződés önmagad, a tested, a lelked és a pszichéd irányába egyaránt. Részese vagy egy önvizsgálati folyamatnak, hogy változtatni tudj a túlsúlyt okozó szokásaidon. A cél nem csak a fogyás, hanem az egészséges életmód fenntarthatósága.

Megteszem az első lépést!

A legtöbb elhízás/kóros soványság hátterében lelki és pszichés gondok, traumák állnak. Illetve olyan félelmek, gátak, korlátok, vagy a stresszel való megküzdés képtelensége, ami jelenleg akadályát képezi a tartós fogyásnak, alakváltoztató céljaidnak.

Mindig önmagunkon kell túlmenni, hogy célt érhessünk. Ettől egyéni az ember, és személyre szabott az életmód és mentor programunk.

Olyan támogatást kapsz, lelki erőt, motivációt, ami hozzáad a kitartásodhoz, épít, és ha meg is inogsz az úton, lesz aki átsegít a nehézségeken.

Hitet kapsz, önbizalmat, mert képes vagy a változásra, és meg tudod csinálni!

Mi történik veled az életmód és mentor program során

Transzformáció, átalakulás következik, mely belülről kifelé bontakozik, és hat rád.

Pszichés átalakulás: Megszabadulsz az eddigi korlátozó gondolatoktól, átalakul, változik az, amit elhiszel magadról. Megváltozik a gondolkodásmódod, a hozzáállásod, olyan lehetőségek nyílnak meg, amik lehet, korábban elképzelhetetlenek voltak.

Lelki változások: változik az önmagadhoz fűzött viszonyod. Szerethetőség, önbecsülés, önbizalom. Fontosabb leszel önmagadnak, és jobban becsülöd azt az embert, akivé lettél. 

Testi változások: Javul a közérzeted, kevésbé leszel leterhelt és fáradékony. Nő a vitalitásod, aktívabb, motiváltabb, lelkesebb leszel. Felgyorsul az anyagcsere, tanul a tested, az idegrendszered, az izomzatod, alkalmazkodik az új életedhez. Könnyebb emésztés, kevesebb lerakódás, szabadabb élet. Egészséges élet.

Szeretnél egy szuper közösség tagja lenni, akik hozzád hasonlóan fogyni/izmosodni/változtatni szeretnének?!

Pszichológiai és szexualitással kapcsolatos cikkeink