Just7 – Életmód és mentor program

Egy átfogó program neked, ami egyénre szabottan szolgálja céljaid elérését. Lépcsőzetes kialakítása lehetővé teszi, hogy teljes képet kapj a jelenedről, és a célok eléréséhez szükséges lépésekről. Hogy a jelen víziója, a jövő valóságává váljon!

A program célja

A rohanó életvitel és/vagy a túlsúlyból adódó testi és lelki ártalmak (problémák) felszámolása, és az egészség visszaállítása, megőrzése a fő motivációnk. A különbség nálunk az, hogy koplalás, sanyargatás helyett, ízletes, prémium termékek fogyasztásával, szakmai támogatással, Te is eléred az álomalakodat. Miközben nő a magabiztosságod, s vele a nőiességed / férfiasságod.

Mit tartalmaz a Just7 - életmód és mentor program

TUDATOSAN, HÉTRŐL HÉTRE

Azoknak, akik fogyni szeretnének, illetve akiknek fontos a súlymegtartás mozgásszegény élet, ülőmunka mellett. A programot betartva HETI EGY KILÓ FOGYÁS lesz a sikered!

Mi a különbség az életmódváltás és a (divat)diéták között?!

A legfontosabb különbség a hozzáállásban keresendő.

A diéta csak tűzoltás, gyors segély a fogyni kívánó egyénnek. Nem lehet tartós, hisz a diéta végeztével visszaáll a régi szokásrend, ami az elhízáshoz vezetett.

Az életmódváltás egy elköteleződés önmagad, a tested, a lelked és a pszichéd irányába egyaránt. Részese vagy egy önvizsgálati folyamatnak, hogy változtatni tudj a túlsúlyt okozó szokásaidon. A cél nem csak a fogyás, hanem az egészséges életmód fenntarthatósága.

Miért jó mentoráltnak lenni?

A legtöbb elhízás/kóros soványság hátterében lelki és pszichés gondok, traumák állnak. Illetve olyan félelmek, gátak, korlátok, vagy a stresszel való megküzdés képtelensége, ami jelenleg akadályát képezi a tartós fogyásnak, alakváltoztató céljaidnak.

Mindig önmagunkon kell túlmenni, hogy célt érhessünk. Ettől egyéni az ember, és személyre szabott az életmód és mentor programunk.

Olyan támogatást kapsz, lelki erőt, motivációt, ami hozzáad a kitartásodhoz, épít, és ha meg is inogsz az úton, lesz aki átsegít a nehézségeken.

Hitet kapsz, önbizalmat, mert képes vagy a változásra, és meg tudod csinálni!

Mi történik veled az életmód és mentor program során

Transzformáció, átalakulás következik, mely belülről kifelé bontakozik, és hat rád.

Pszichés átalakulás: Megszabadulsz az eddigi korlátozó gondolatoktól, átalakul, változik az, amit elhiszel magadról. Megváltozik a gondolkodásmódod, a hozzáállásod, olyan lehetőségek nyílnak meg, amik lehet, korábban elképzelhetetlenek voltak.

Lelki változások: változik az önmagadhoz fűzött viszonyod. Szerethetőség, önbecsülés, önbizalom. Fontosabb leszel önmagadnak, és jobban becsülöd azt az embert, akivé lettél. 

Testi változások: Javul a közérzeted, kevésbé leszel leterhelt és fáradékony. Nő a vitalitásod, aktívabb, motiváltabb, lelkesebb leszel. Felgyorsul az anyagcsere, tanul a tested, az idegrendszered, az izomzatod, alkalmazkodik az új életedhez. Könnyebb emésztés, kevesebb lerakódás, szabadabb élet. Egészséges élet.

Szeretnél egy szuper közösség tagja lenni, akik hozzád hasonlóan fogyni/izmosodni/változtatni szeretnének?!

Javasolt cikkeink. Ezeket is olvasd el: