Intimitás Coaching

Szexuálterápia
Intimitás workshop előadássorozat 2023, Lacsny Éva, szexuálterápia, párkapcsolati tanácsadás

Szexuális Önismeret és Önbizalom

Én és Te kapcsolat erősítése

Fókuszban a női – férfi szexuális magabiztosság és a két fél egyesülése a párkapcsolatban.

Kulcsszavak:

szexuális kultúra fejlesztése, szexuális és érzelmi érzékenység, férfi-női dinamika, kommunikáció, értő figyelem, önismeret és önbizalom erősítése, tudatos jelenlét és intimitás. 

3 egymásra épülő kurzus

Helyszín!

Hogyan lehetne egység-élményt teremteni, az én, a te és a mi körforgásában és kölcsönhatásában. Mely kontextusban megjelenik az egészséges önbecsülés és önbizalom, a magabiztos szexuális jelenlét, és az intimitásban gazdag, egészséges érzelmi kapcsolatban lévő pár. Éljük meg helyesen a nemi szerepeinket, az egymásra hangolódást és a kapcsolódást! – A számunkra jó dinamika és kommunikáció, figyelem és törődés, bizalom és biztonság jegyében. Ezekre a legfontosabb kérdésre, kétségekre és összefüggésekre keressük a válaszokat a Szexuális önismeret és önbizalom kurzus sorozat keretében. Emberi, érzelmi és párkapcsolati, szexuális problémákból indulunk, és nem állunk meg a megoldási lehetőségek feltérképezéséig! Elmélet és gyakorlat, érted, értetek, és a kettőtök között felépíthető és fenntartható intimitásért. – Az örömteli pillanatok megteremtése, megengedése és megélése.

Dráma, problémázás, hiszti, alárendelődés, megalkuvás, elnémulás, önfeladás, kontroll, fájdalom, félelem, nélkülözés, és elégedetlenkedés érzés helyett, lelj rá a változás lehetőségére velünk és közöttünk!

Alap Kurzus - Önmagaddal jól lenni

május 28.

Haladó Kurzus - Intimitásban, szeretetben, bizalomban lenni

június ...

Mester Kurzus - Felszabadultan, tudatos jelenlétben lenni

június ...

Szerelem, szex, párkapcsolat, nő és férfi - mindenről is fogunk beszélni.

Milyen problémákra, kihívásokra nyújtanak gyakorlati tudást és megoldást a kurzusok?

Érezted már a társas magányt? Szoktál elszigetelődni, megsértődni, esetleg kiszámíthatatlanul viselkedni, reagálni? Mindig magadban keresed a hibát? Benne vagy a saját automatikus folyamataidban, és nem is tudsz róla? Muszáj kontrollálnod, irányítani az eseményeket, vagy a másik embert? Félsz, hogy visszaélnek a bizalmaddal?

Érzed azt, hogy más vagy; nem értenek téged? Hogy veled csak a baj van? Vagy azt, hogy nem vagy elég jó, szerethető, elfogadható?

Elégedetlen vagy a szexuális teljesítőképességeddel? Botkezű, botlábú, esetlen, bizonytalan? Alig szexelsz a pároddal, talán mert egyszerűbb elutasítani, mintsem azt mondani, hogy uncsi, sablonos, vagy egyenesen vacak a szex?!

Túl sok a stressz intim helyzetekben? Bizonytalanság, kétség, félelem, szorongás? Tudod magadról, hogy nincs az az önbizalmad, vagy teljesítőképességed? Sok csalódáson, kudarcon vagy már túl?

Ha magadra ismertél, és elég volt a halogatásból, az önbizalomhiányos létből, és szeretnél végre sikeres férfi / nő lenni, és olyan szexuális attitűddel és kultúrával rendelkezni, amitől magabiztosnak érzed magad, a társad pedig imádni fog – ezért is -, akkor jelentkezz az első Alapkurzusra, vagy foglald le helyed a teljes sorozatra!

Hogyan néznek ki a problémák nemek szerint

Nőknél

- szexuális és szomatikus -

- pszichés és érzelmi -

Férfiaknál

- szexuális és szomatikus -

- pszichés és érzelmi -

Lacsny Éva szexuálterapeuta és párkapcsolati tanácsadó
Ismerősen cseng a felsoroltak valamelyike?

Ha igen, akkor a Kurzusok által számos fontos dolgot fogsz megérteni a működéseddel, a párod működésével kapcsolatosan. Képessé válsz beavatkozni a programba, egyre közelebb kerülve ahhoz, amire vágysz!

Tehát változást érhetsz el, így jutva egy kiteljesedett emberi és szexuális minőségre.

Az intimitás megadja a biztonságos teret a gyönyör kialakulásához és mély megéléséhez. De oda jutni kell, és lehet, hogy azért olvasod e sorokat, mert sérelem, fájdalom, veszteség, trauma történt az életedben. Elhidegülés, érzelmi vagy szexuális érzéketlenedés, elhanyagolás, figyelmetlenség. Elsiklottatok egymás mellett, belemenekülve különböző szerepekbe, lehetőségekbe, mint a szülői szerep, a munka, a karrierépítés, a baráti társaság, vagy a hobbi. Elfordulva attól, amire egyébként nagyon vágysz, vágytok odahaza, a két fal között, ahol csak ti vagytok. De intimitás helyett mással töltitek fel a teret, a pillanatot, a lelket.

De az is lehet, hogy egyedül vagy, és keresed a párod. Miközben tele vagy bizonytalansággal…

A lényeg, hogy ha időzítesz, halogatsz, kifogásokat keresel, nem bízol magadban, önmagad árán meg akarsz felelni, óvatoskodsz, akkor csak árnyéka vagy önmagadnak. Őszintétlen. A jó szexhez számos kvalitás szükségeltetik, ami az emberből fakad. Ki ő, milyen a lelke, a hozzáállása, az önbizalma, a bátorsága. Meri-e felvállalni önmagát, spontán lenni, játékos, vagy kísérletező?! 

Lehetsz egyedülálló, vagy párkapcsolatban élő, nem számít. Mindkét esetben számodra hasznos és felhasználható tudással, értékkel fogsz távozni. Mivel ez egy tartalmas és egymásra épülő kurzus sorozat, így sokrétű elméleti és gyakorlati tudásra számíthatsz. Elméleti és gyakorlati tudást kapsz, eszközöket, amiket szabadon integrálhatsz a kommunikációba, a jelenlétbe, a szerepekbe, vagy a szexuális és párkapcsolati életedbe.

Előadónk, Lacsny Éva intimitás coach és szexuálterapeuta egy három alkalmas előadás sorozat keretében vezet téged keresztül a társas és szerelmi élet nehézségein, problémáin, dilemmáin, buktatóin. A játszmák és dinamikák világán keresztül, az egymásra hatások körforgatagán át. – Az “Én”, a “Te” és a “Mi” kontextusában.

A kurzus célja, hogy a megkopott, megszürkült férfi és nő, újra éledhessen, és elkezdjen ragyogni. Szeretetet, biztonságot, bizalmat, hitet sugározni, és ezt együtt megélni az intimitás égisze alatt.

A végső cél és kulcsmondatunk, amit szeretnénk, hogy beléd is beégjen, az az, hogy

“a gyönyör neked is jár”

Lacsny Éva szexuálterapeuta és párkapcsolati tanácsadó

Az egymásra épülő kurzusok tartalma

Dátum: 2024. hó. nap

Helyszín:

Az Alap kurzus ára: X Ft

Alap kurzus - Önmagaddal jól lenni, Szexuális önismeret és önbizalom, szexuálterapeuta, Lacsny Éva, pártanácsadás

1. Alap kurzus - Önmagaddal jól lenni

Te és a világ kapcsolata. Önismeret - milyen mintáid, sémáid, sérüléseid, hiedelmeid, konfliktusaid (belső és külső) vannak, és ebből milyen kapcsolatokat tudsz alakítani. A tudatosodás első lépcsőfoka. Ki vagy te?! - és ki vagy mások viszonylatában?! Önmagad észlelése, identitásod körvonalazása: milyen ember, nő/férfi, anya/apa vagyok, milyen a szexuális orientációm. Milyen élettapasztalataim ("tudásom") vannak, hogyan éltem meg, és interpretáltam. Hogyan kapcsolódom a világban másokhoz. Pozicionálás, dinamika, kommunikáció Milyen félelmek, kétségek jellemeznek. – Az érzelmi kötődés minősége, lehetőségek. Negatív hiedelmeink és az abból fakadó viselkedési minták, reakciók. Ki irányít?! Te, vagy a tudattalan komplex világa.
A kurzus során megtanulod, hogyan vedd át az irányítást!

Dátum: 2024. hó. nap

Helyszín:

A Haladó kurzus ára: X Ft

Haladó kurzus - Intimitásban, szeretetben, bizalomban lenni, Szexuális önismeret és önbizalom, szexuálterapeuta, Lacsny Éva, pártanácsadás

2. Haladó kurzus - Intimitásban, szeretetben, bizalomban lenni

Önbizalom, jelenlét, érintés fejlesztése. És ami ehhez kell, mint hozzáállás, attitűd. Milyen dinamikát alakítasz ki a kapcsolatban. Folytatjuk a tudatos jelenléttel. Az önszabályozás, befolyással levés képességével. Kapcsolódj magadhoz, és ismerd fel a benned zajló folyamatokat: lélektani, mentális, szomatikus. Kapcsolódj a belső gyermekkel, ismerd meg félelmeit, kifogásait. A stressz minimalizálása és kezelése. Ennek kapcsán beszélünk a függőségeinkről, mint megküzdés. Plusz kis biokémia. A figyelem, a törődés, az elfogadás, és a szeretet, szerethetőség igénye. Hiány vs elégedettség?! A kurzus során megtanulod kialakítani a szerethetőség és az érzelmi biztonság, az intimitás élményét!

Dátum: 2024. hó. nap

Helyszín:

A Mester kurzus ára: X Ft

Mesterkurzus - Felszabadultan, tudatos jelenlétben lenni, Szexuális önismeret és önbizalom, szexuálterapeuta, Lacsny Éva, pártanácsadás

3. Mester kurzus - Felszabadultan, tudatos jelenlétben lenni

Érzékelés felsőfokon, testi és érzelmi érzékenység fokozása. Szexuális érzékenyítés, tudatosság – irányítás és ráhangolódás, a szexuális önbizalom alázatos hatalma. A szexuális attitűd kifejtése. Alázatosság. Hogyan adok és kapok. Metakommunikáció, jelzések dekódolása, olvasása. Testtudatosság. Hogyan használjam fel az impulzusokat. Érzékszervek aktiválása.
Szexuális energetika alapjai.
Megengedőség, befogadás, elengedés, felszabadulás. A kurzus során megtanulod, hogyan legyél sikeres szerető, legyél határozott, izgalmas, tudatos partner. Mert az öröm és a gyönyör neked is jár!

Ne halogass tovább!
Kezd el most a változást!

Mindhárom Kurzusra szeretettel várlak, és ajándékokkal is készülök! Jöhetsz egyedül, vagy párban, mindenképp hasznos tartalommal és tudással fogsz távozni! 

Kérlek vedd figyelembe, hogy a kurzusok egymásra épülnek, így fontos, hogy az Alap kurzussal tudsz kezdeni. A célja és az értelme, hogy elmélyülhess a különböző szakaszokban, és megtaláld magadban az önbizalomteli nőt / férfit, aki egészségesen tud kapcsolódni önmagához és a társához is, így létrehozva azt a szexuális attitűdöt, ami a gyönyörhöz és a teljesség élményhez visz.

Foglald le helyed előre! Vásárold meg a kurzusokat egyben, kedvezményesen X Ft-ért.

Párkapcsolat terapeuta és szexuális tanácsadás - Lacsny Éva párterapeuta

Lacsny Éva - szexuálterapeuta

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta