Szexuális hárítás Betektintő

Lacsny Évától

20 oldalnyi önismeret, és lehetőség az önvizsgálatra, a személyes fejlődésre.  Ismerd meg te is a benned zajló emberi folyamatokat, és a “hogyan” kérdésekre való válasz lehetőségeket.

iconfinder_Streamline-52_185072
+
Eladott könyv
iconfinder_Users_favorite_user_6646493
+
Tanácsadás
iconfinder_student_309036
+
Tapasztalat
iconfinder_17-Emotion_-_Happy_2674056
Boldog pár

Miben segíthet már ez a 20 oldal is?

Ezt a betekintő 20 oldalt azért hoztam létre, hogy a problémák és félelmek vizsgálatának szükségességére rávilágítsak. 

A könyv tematikáját tekintve, az önvizsgálatra épül, hogy kurzuskönyvként, te is fel tudd használni a saját életedre vonatkozóan.

A teljes könyről

Szeretném figyelmedbe ajánlani első könyvem Szexuális hárítás címmel, melyben a szexuálterápia és a pszichológia elemei ötvöződnek. Emberként írtam, pártatlanul, hogy merjük látni azt, ami kényelmetlen, amit elhárítanánk legszívesebben. Merjük látni a párkapcsolati nehézségeket, konfliktusokat, egymás fájdalmát, és törekvéseit, mellyel saját módján kifejezi azt, amit valójában hiányol.

Egy párkapcsolati kurzuskönyv, nem csak pá- roknak, hanem a nőnek és a férfinak, hogy mindketten jobban megismerjétek saját és egy- más belső folyamatait, gondolatait, érzéseit. A hozzátok intézett kérdésekkel, illetve megoldásokkal segíti az önmunkát, és azt a közös elhatározást, hogy szeretnétek visszahozni a szeretettség érzését, az intimitást, és a párkapcsolati egységet.

Szeretettel, Neked&Neki

Az önismeret befektetés, önmagunkba, egy életen át és vezet a kiteljesedés és megbékélés élményéhez.
Lacsny Éva
Szerző

Ha esetleg nem találnád az email-t nézz körül a spam és a promóciók mappában is!