Ti is szeretnétek visszanyerni az intimitást?

Megjelent első, pároknak kidolgozott önismereti könyvünk, Szexuális hárítás címmel. Pártatlanul írva és a kölcsönhatásokra mutatva.

Nálatok is probléma az elhidegülés?! 

Visszavággyátok a meghitt, bensőséges kapcsolatot? 

Akkor ez a könyv és a hozzá tartozó Női és Férfi munkafüzet, nektek szól! 

Rávilágítunk azon problémákra, folyamatokra, gondolatokra, érzésekre, kezelési módokra, amik elsősorban az intimitás, másodsorban a szexualitás elkerülésére, hárítására szolgálnak. Kérdéseken, útmutatókon át vezetünk, hogy meglássátok saját lehetőségetek a változásra. 

A munkafüzet összefogja az egyéni munkát, és párként segít újra egymásra találni.

 

Tartalomjegyzék

A tartalomjegyzékben is láthatod, hogy milyen széles körűen körbejártam a szexuális hárítás témáját. Mindent beleírtam, ami ehhez a tárgykörhöz tartozik, így biztosítva azt, hogy valós segítéget nyújtson Neked, az olvasónak.

Miről szól a könyv?

A könyvben a szexuális hárítás lehetséges okaira keressük a válaszokat, emberi folyamatokon, történeteken, sorsokon át vezetve. Könyvünkben azon hárítással kapcsolatos okokról, tényezőkről olvashatsz, amelyek gyakrabban fordulnak elő a párkapcsolati életben.

 

 

Miről is szól a könyv mélységeiben?

 

A könyvet azért írtuk, hogy választ adjon olyan kérdésekre, mint…

 

Mit jelent emberinek lenni ebben a szinte mesterséges világban. Hogyan működünk mi emberek. Mit vagyunk képesek elfogadni. Miközben fáj, beletörődni.

A szexualitás egy kényes téma, merjük hát látni a kényelmetlenségeket! Mit is pontosan?! Az emberit?! A szégyent?! A kétséget?! A sebezhetőséget?! Azt, amit legszívesebben takarnánk.

Azt akik és amik a négy fal között vagyunk, magunkban. Emberek. Nők és férfiak. Anyák és Apák. Test és lélek. Gondolat és érzés. Múlandóság és örökkévalóság...

Olyan nagyon emberiek, merünk-e lenni egy pillanatra?!

Jó lenne már változtatni, ugye?

A könyvben a szexuális hárítás lehetséges okaira keressük a válaszokat, “emberi folyamatokon, történeteken, sorsokon” át vezetve. Könyvünkben azon hárítással kapcsolatos okokról, tényezőkről olvashatsz, amelyek gyakrabban fordulnak elő a párkapcsolati életben. Beszélünk érzelmekről, mint a düh vagy a csalódás, az elvárásokról és a gondolatvilágunk működéséről, a frusztráció megnyilvánulásairól, mint a passzív agresszív viselkedés, vagy a depresszió. Továbbá a szerepeinkről, az intimitásról, a szexuális vágyakról és szükségletekről. Szó lesz az érdeklődés és a nemi vágy elvesztéséről, az intimitás hiányáról, a testi változások hatásairól, az emberi lélek sérüléseiről.

A szexuális hárítás legtöbbünket érint, így férfi és női oldalról is beszélünk erről a problémáról, pártatlanul, mindkét félnek nyújtva segítséget a megoldásra. Ennek teljessé tételéhez készítettünk két olyan munkafüzetet (egyet Nőknek, egyet Férfiaknak), amin együtt haladva fog maximális segítséget nyújtani a probléma megoldására. Továbbá bemutatjuk azon pszichés és érzelmi tényezőket, amik befolyással bírnak a szexuális hárítás kialakulásában.

Ne várj tovább, inkább tájékozódj, mit tehettek közösen a megoldásért!

Ebben segít a könyv!