A HATODIK ÉRZÉK

Érzékelés és kommunikáció – de mi van mögötte?!

Biztosan nektek is ismerős az a helyzet, amikor álltok egymással szemben, mindenki mondja a magáét és közben, játszmák zajlanak. Beszéltek, de vajon az én-közlést meghallja a másik?! Esetleg meg is érti? Úgy érti, ahogy mondod? Mit „tesz” bele és miért, mit vesz el belőle, pedig fontos lenne?

És mi történik akkor, amikor befogod a szádat? Álltok, némán, egymással szemben. Vajon képes vagy érzékelni őt? Milyen napja volt? Mi bántja? Hogyan érzi magát? Mire vágyik? Mire lenne szüksége?

És, ha a szemed is becsukod? Mit érzékelsz belőle? Érzed a lényét, a fájdalmát vagy a boldogságát? Érzed, mit szeretne közvetíteni feléd?

Emlékszel még, milyen az, amikor csukott szemmel, megérinted a párod, közel húzod magadhoz? Együtt tudtok lélegezni? Mennyire engeded be őt, és engeded magadnak a jó érzést? Hárítod, eltolod, vagy átjár?

Annyi apróság, és finomság van egy kapcsolatban, érdemes ezeket kíváncsisággal felfedezni. A készségek és képességek tanulhatók, fejleszthetők.

Nem hétköznapi előadásra invitálunk! Mi egy pár vagyunk, pszichológus és szexuálterapeuta; és nem csak beszélni fogunk, kis játékot is belecsempészünk.

Szeretnénk, ha biztonságos keretek között, ti is megtapasztalnátok, miért olyan fontos jól kommunikálni, mit jelent a hatodik érzék, és hogyan fejleszthetők ezen emberi készségek.

Szeretnénk átadni Nektek, hogyan tudod

  • használni az érzékszerveidet, és felerősíteni az érzékelést,
  • a metakommunikáció hétköznapi és szexuális vonatkozásait értelmezni,
  • fejleszteni a kommunikációt és egymás megértését,
  • hatékonyan használni a légzést, mint irányító eszközt,
  • elkerülni a játszmákat és a hárítást (ezáltal az elhidegülést),
  • visszanyerni az intimitást.

Az előadás részletei

Az előadás díja: egyénileg 4.900Ft, pároknak 7.900Ft

Dátum: 2019. december 10. kedd 18:30-20:30 óráig

Helyszín:  Középpont Jóga Stúdió, 1112 Budapest, Nevegy köz 2.

 

Előadók: 

Lacsny Éva – szexuálterapeuta, tanácsadó

Marin Codrut – pszichológus, párterapeuta

Jelentkezz most!