Csúcsra járatva

Sex on the rock

Csúcsra járatva podcast

Csúcsra járatva - Lacsny Éva szexuálterápia és párterápia online

2023 áprilisában indult el podcast sorozatom, ahol Kocsis Noémi újságíróval feszegetjük a sajnos ma még tabunak számító szexuális témákat. Azt, ami egyébként oly sokunk életében felmerül, mint téma, kérdés, vágy, vagy megtapasztalás.

Tudást és értéket adunk – itt magadra találhatsz, fejlődhetsz.

Hétről hétre új témák, esetek, és szex, önfeledten.

Lacsny Éva a Brancs egyik alapító tagja – az egyik negyvenes – a szexualitás világának ismerője, nemzetközileg elismert szexuálterapeuta. Nem hisz a tabukban, de hisz az emberben, a szexualitás jelentőségében és a párkapcsolatokban.
Egyedi módszerekkel és innovatív tudásanyag átadással próbálja mindenki számára érthetővé és természetessé tenni a szexualitást. Mert a szexualitás a nő és férfi tánca, mely párkapcsolattá kovácsolja őket. Egy egységgé. A valódi párkapcsolat tartópillére az emberi és szexuális minőségünk kifejezése, melyhez bizalomra, biztonságtudatra és önbizalomra, önbecsülésre van szükség.  Bátorság és önkifejezés, vágyaink észlelése, felvállalása és megvalósítása tesz minket beteljesült nővé/férfivá. Ha egy pár szexkultúrája, nyitottsága, figyelme és tudásvágya a szexualitás terén nem lankad, a kapcsolatuk is hosszan tartó lehet.
Lacsny Éva nem azt állítja, hogy a szexualitás a párkapcsolat alappillére, azt állítja, hogy megfelelő minőségű szexualitás nélkül nincs minőségi, tartós párkapcsolat. Mint szexuálterapeuta pontosan tudja, a párkapcsolat építés és fenntartás az első pillanattól kezdve a nyitottságról, az őszinteségről, a tiszteletről és az intimitásról kell, hogy szóljon.

Egy kapcsolatban az intimitást szükséges építeni reggeltől estig. Olyan befektetett munka ez, mely az “én”-ben kezdődik, és a “mi”-ben teljesedik ki. Összetartozás, biztonság, elégedettség élmény.

A Csúcsra járatva nem csak bemutatja az intimitás és a szexualitás művészetét, hanem reményeink szerint hasznos tanácsokat és praktikákat is kaphat tőlünk a kedves hallgató.

Miért éppen csúcsra járatva?

Mert másként nem is érdemes!

Ja és a csúcson soha ne hagyjátok abba, mert mindig van, mindig lesz egy új csúcs, amit a szexualitásban érdemes meghódítani. Ne féljetek a tabuktól – mert azok nincsenek! A szexualitás valójában egy társas-játék. Izgalom, kaland, felfedezés és megvalósítás. A rutint hagyd a mosógépre, ott járhat a program! De az ágyban járasd a csúcsra az ösztön “én”-t! Azt a szexuális lényt, akit érdemes felszabadítanod, a fals képek, elvárások, megfelelések szociális tömkelege alól. Legalább arra a néhány pillanatra. 😉

Kövessétek a Csúcsra járatva podcastet és maradjatok szexközelben.

A Csúcsra járatva, sex on the rock podcast elérhetőségei:

A podcastsaját honlapja:
A Brancs Podcastek

YouTube:
A Brancs podcastek
Szexuálterápia – Intimitás Coaching
Podcast megosztók:
Spotify
Gogle podcasts
Apple Podcast

Előadásaim

Soron következő előadások

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Emlékezetes előadások

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rendelj tőlem előadást

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lacsny Éva szexuálterapeuta, szexuálterápia, párterápia, intimitás, szexuális önismeret

Média megjelenéseim

Televízió

Szereplője lettem 2023-ban a médiának is. Egyre többször hívnak szakértőként, hogy beszélgessenek velem a párkapcsolatok működéséről, szerepekről, dinamikáról, az intimitásról, az érintésről, vagy épp a szexualitásról.

Azt hiszem ez szakmai életem egyik kiemelkedő része, mert a szexuálterápia és a szexualitás sem a kommersz és könnyen fogyasztható média termékek egyike. Éppen ezért öröm számomra, hogy a Duna TV, a HÍR TV, a TV2 lehetőséget ad arra, hogy a nagy nyilvánosság előtt is merjünk és tudjunk beszélni a szexualitásról, a szexuális és párkapcsolati problémákról.
A lehetőségekhez mérten itt minden adást melyben szerepeltem meg fogok mutatni, vagy videó formában, vagy ha erre nincs mód akkor egy link segítségével, de látható visszanézhető minden adás.

TV megjelenések

Duna televízió

A Duna televízióban már többször is voltam vendég különböző témákban.
A Család-barát 2023.03.20-i adásában az érintésről esett szó.

A videótartalmat itt tudjátok elérni; Lacsny Éva Családbarát az érintésről

HÍR televízió

Hír TV RADAR 2023.02.14. Valentin napi adás

Rádió

A podcast mellet a rádió megjelenéseket szeretem a legjobban, hiszen több idő áll rendelkezésre egy-egy téma kifejtésére. Tartalmasabban, informatív módon lehet a rádióban beszélgetni a szexualitásról, a szexuális problémákról, az emberi működésről és arról, hogy egy szexuálterapeuta miben tud segíteni adott esetben az egyénnek vagy egy párnak.

A rádiós műfaj azért is áll közel hozzám, hiszen ahogy a rádióban a műsor vezetővel, úgy egy szexuálterápiás tanácsadáson is beszélgetünk a klienssel. Megosztják az életüket, megéléseiket, problémáikat, én pedig abban segítek nekik, hogy képesek legyenek megjavítani ami elromlott, nem működik, hiányos.

Rádió megjelenések

Sláger FM

A beszélgetést itt hallgathatjátok meg; Lacsny Éva Sláger FM

Sport rádió

2023.02.17-én Szani Rolanddal beszélgettünk a Sport Rádióban a párkapcsolatokról, és a terápiás folyamatról. Annyira sok volt a kérdés, és kevés volt az idő. Maradt bennünk még bőven muníció, ám elsőre, most ennyire volt lehetőség.

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta