Intimitás Coaching

Szexuálterápia

Nyerd vissza az intimitást - párkapcsolati kurzuskönyv elhidegülés ellen

Egy olyan kurzuskönyvet tarthatsz a kezedben, amit olvasva, azt érezheted, hogy máris egy szexuálterapeuta, vagy pszichológus szakemberrel veszel részt egy terápiás ülésen, és kapod a kérdések mentén vezetett támogatást.

Kényelmesen, az otthonodból, olyan segítséget kaphatsz, ami által önvizsgálatot tarthatsz, és megláthatod a saját életedben megbúvó problémákat. Majd a külső-, vagy a benned zajló belső konfliktusokra, megoldási javaslatokról olvashatsz.

A könyv csak E-book formában elérhető az alábbi linken: 

Szexuális hárítás

Te is aggódsz, hogy pároddal az elhidegülés útjára tévedtek?

Elhidegülés ellen - párkapcsolati tanácsadó és online szexuálterapeuta

A kezdeti lelkesedés után, elérkeztél oda, hogy dolgoznod kell magaddal és a pároddal, a párkapcsolatoddal? Már nem olyan rózsaszín a világ, és előjöttek a nehézségek, a súrlódások, a konfliktusok? Biztosan érzed, hogy nehéz kényes témákról (mint például a szexualitás, amire vágysz, és amit hiányolsz; a szexuális zavarok, az intimitás nélkülözése) nyíltan, őszintén beszélni, megnyilvánulni, mivel ezek bizalmat és tapintatot követelnek. Ami ráadásul két embertől függ. Hiába akar az egyikőtök megbeszélni valamit, amit problémának él meg, amitől feszültséget él át, ha a másik semmibe veszi, elhárítja, vagy akár menekülőre fogja.

Jó lenne megelőzni, és/vagy megoldani a problémákat, ugye?

Szexuális hárítás e-book - párkapcsolati tanácsadó és online szexuálterapeuta

Neked is fontos a párkapcsolati jól-lét?

Ugye tudod, hogy mindannyian hárítunk?! Azt, amit nem tudsz, nem akarsz látni, vagy nem akarsz vele (most) foglalkozni, és nem tudod kimondani, vagy vállalni. Azt eltolod az útból. Tele vagyunk beépült viselkedési mintákkal, és van, hogy játszmázunk. Attól függ, hogyan tanultál elérni, amit akarsz. Egyenesen, vagy kerülővel?! Ha egyenesen, akkor mersz konfrontálódni, és szempont a párkapcsolati viták mielőbbi rendezése, a minőségi megbeszélés. Ha kerülővel, akkor téged a félelmeid is vezetnek, és inkább hárítasz, kerülöd a konfliktust. Például ez egy módja a bizonytalanságod legyőzésére. Viszont ez nem vezet pozitív eredményre. Sőt! Sérted magad, a párodat és úton vagytok az eltávolodás, az elhidegülés felé.

Mind vágyunk az intimitásra, létszükségletünk része

Az elhidegülés nem szükségszerű egy hosszú távú párkapcsolatban. Elárulok egy titkot. Azok, akik elfogadják, hogy önmaguknak és a párjuknak is vannak problémáik, ám ezeket meg tudják osztani egymással, és törekszenek a személyes fejlődésre, a pozitív változásra, azok társakká válnak, és egy tartalmas, minőségi kapcsolatban lehet részük. Mert a kapcsolat nem más, mint egy önismereti út, melyben egymást emeljük, és közben tartjuk a tükröt, szeretettel.

Ha becsülöd, és szereted magad, akkor nem fogsz élni a hárítás lehetőségével és nincs szükség játszmákra, perpatvarokra. Az intim párkapcsolat ismérve, hogy meg tudod osztani azt is, ami szép, és azt is, ami fájdalmas, nehéz és akár konfliktust szül. Igy válik az önismereti út, egy intimitásban gazdag párkapcsolati úttá.

További szakmai titkokról, javaslatokról, és a párkapcsolatban zajló emberi folyamatokról, mechanizmusokról a Szexuális hárítás című könyvemben olvashatsz. Ez nem csak egy olvasmány, hanem egy közös terápiás munka előszobája.

Egyetlen terápia áráért, annyi információt kaphatsz, amennyit lehet, csak 5-10 alkalom után jut el hozzád, a konzultációk során. Kérdésekkel segítelek, és célom, hogy egy komplex rálátást nyerhess az életedre, a problémáidra és a párkapcsolatodra.

Szerezd be a Szexuális hárítás című könyvet a hozzá tartozó 2 munkafüzettel, és spórolj legalább 60.000Ft-ot a terápia árából!

Akadályozd meg az elhidegülést, és nyerd vissza az intimitást, a szeretettség érzését a saját lelkedben és a párkapcsolatban, egyaránt.

 

A könyvben taglalt főbb témák:

– Amikor a nő/férfi hárít – tulajdonképpen miért hárít?!

– A női és a férfi szerep hárítása (nőiesség, férfiasság)

– Az anyaszerepben ragadt nő

– A szexuális igény kielégületlensége, nem teljesülése

– Korábbi negatív tapasztalatok miatti hárítás, elkerülés

– (lelki) Sérüléseink nyomai

– Testi változások – pszichés és lelki oldalról közelítve

– Pszichés változások – a depresszió

Jelentkezz be
egyéni, vagy páros konzultációra

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta