Lacsny Éva szexuálterapeuta

Intimitás Coaching

Szexuálterápia
Intimitás workshop előadássorozat 2023, Lacsny Éva, szexuálterápia, párkapcsolati tanácsadás

Intimitás Workshop

Fókuszban a nőiesség, a férfiasság és a szexualitás

Maga a párkapcsolat, annak működése, és benne a két ember – nő & férfi

“a gyönyör neked is jár”

előadássorozat 2023

Lurdy-ház

Hogyan lehetne minőségi életet és párkapcsolatot alakítani, fenntartani, melyben helyesen éljük meg nemi szerepeinket, az egymásra hangolódást és a kapcsolódást?! – Számunkra jó dinamika és kommunikáció, figyelem és törődés, bizalom és biztonság jegyében. Ezekre a legfontosabb kérdésre keressük a válaszokat az Intimitás Workshop előadássorozat keretében. Emberi, érzelmi és párkapcsolati problémákból indulunk, és nem állunk meg a megoldási lehetőségek feltérképezéséig. Elmélet és gyakorlat egy helyen, érted, értetek, és a kettőtök között felépíthető és fenntartható intimitásért.

Dráma, problémázás, hiszti, alárendelődés, megalkuvás, elnémulás, önfeladás, kontroll, fájdalom, félelem helyett, lelj rá a változás lehetőségére velünk és közöttünk!

Szerelem, szex, párkapcsolat, nő és férfi – mindenről is fogunk beszélni. Éld át velünk az Intimitás élményt! Gyere az Intimitás Workshopra.

Első előadás - Intimitás bajaink - a nő és a férfi mindennapi játszmái

április 22.

Második előadás - Belső világunk – az intimitás tudattalan elutasítása és az elhidegülés

május 14.

Harmadik előadás - Kiteljesedés az intimitásban - a férfi és a nő megkoronázása

június ...

Lehetsz egyedülálló, vagy párkapcsolatban élő, nem számít. Mindkét esetben számodra hasznos és felhasználható tudással, értékkel fogsz távozni. Mivel ez egy workshop, így gyakorlati tudásra is számíthatsz. A tudás és érték rögzítéséhez munkafüzetet biztosítunk számodra, számotokra. Elméleti és gyakorlati tudást kapsz, eszközöket, amiket szabadon integrálhatsz a kommunikációba, a jelenlétbe, a szerepekbe, vagy a nemi életedbe.

Előadónk, Lacsny Éva intimitás coach és szexuálterapeuta egy három alkalmas előadás sorozat keretében vezet téged, titeket keresztül a társas, szerelmi élet nehézségein, problémáin, buktatóin. A játszmák és dinamikák világán keresztül, az egymásra hatások körforgatagán át.

A felismerések után sem állunk meg. Kezdünk dolgozni a megélt sérelmeken, fájdalmakon, szégyenen, bűntudaton, és persze meggyőződéseinken, hiedelmeinken, hogy ezen érzéseket és hitrendszereket feloldva, a megkopott, megszürkült férfi és nő, újra éledhessen, és elkezdjen ragyogni. Szeretetet, biztonságot, bizalmat, hitet sugározni, és ezt együtt megélni az intimitás égisze alatt.

Még mindig nem állunk meg, hisz a végső cél és kulcsmondatunk, amit szeretnénk, hogy beléd is beégjen, az az, hogy

“a gyönyör neked is jár”

Az intimitás megadja a biztonságos teret a gyönyör kialakulásához és mély megéléséhez. De oda jutni kell, és lehet, hogy azért olvasod e sorokat, mert sérelem, fájdalom, veszteség, trauma történt. Elhidegülés, érzéketlenedés (emberi vagy szexuális). Elsiklottatok egymás mellett, belemenekülve különböző szerepekbe, lehetőségekbe, mint a szülői szerep, a munka, a karrierépítés, a baráti társaság, vagy hobbi. Elfordulva attól, amire egyébként nagyon vágysz, vágytok odahaza, a két fal között, ahol csak ti vagytok. De intimitás helyett mással töltitek fel a szobát, a pillanatot, a lelket.

A ki nem mondott lényeg, hogy ha megnőtt a távolság kettőtök között, érzelmi elérhetetlenség alakult, és a fájdalmat pótcselekvéssel kompenzálod, tompítod. Röviden, talán, mert menekülsz. Talán, mert nem találod a megoldást. Talán, mert egyedül érzed magad.

És ha az érzelmi-lelki vagy pszichés állapotod nem lenne elég, valószínűleg az intimitás vesztés, az elhidegülés, a szerepátvállalás, a félelmek, a bizonytalanság, hogy együtt maradtok-e, okozhat egyéb problémákat, zavarokat is. Tapasztalod esetleg az alábbiakat?

Szexuális zavar

Emberi, párkapcsolati problémák

Ismerősen cseng a felsoroltak valamelyike?

Ha igen, akkor az Intimitás Workshop előadás sorozat által sok fontos dolgot fogsz megérteni a működéseddel, a párod működésével kapcsolatosan, és képessé válsz beavatkozni a programba, illetve az egyre távolabbra sodró egymásra hatás forgatagába.

Tehát változást érhetsz el, így jutva egy kiteljesedett emberi és szexuális minőségre.

A tavaszi előadás sorozat tartalma

Intimitás bajaink - a nő és a férfi mindennapi játszmái, Intimitás workshop 2023, első előadás, március 25.

1. Intimitás bajaink - A nő és a férfi mindennapi játszmái

Hol rontjuk el? Miért távolodunk egymástól? Miért laposodik el a nemi vágy, az érdeklődés vagy a motiváció? Miért menekülünk bele bizonyos szerepekbe? És ezen szerepek hogyan távolítanak el bennünket a nőiességünktől vagy a férfiasságunktól, és ezáltal a mély, intenzív, izgalmas együttlét lehetőségétől is? Fedezzük fel közösen a játszmák világát, a párkapcsolati dinamikát, és eljátszott szerepeinket. Dráma helyett, gyere, mosolyt csalunk az arcodra!

Belső világunk – az intimitás tudattalan elutasítása és az elhidegülés, Intimitás workshop 2023, második előadás, április 22.

2. Belső világunk - Az intimitás tudattalan elutasítása és az elhidegülés

Kiút hiedelmeink fogságából! Feltérképezzük belső világunkat és benne a belső gyermeket. Szoktad látni magad, hogyan védekezel? “Harcolsz” az igazadért, a büszkeségedért? Érezted már, nem vagy elég jó, szeretetre méltó? Érzékelhetted a kettőtök közötti távolságot, nehézséget. Illetve a sóvárgást, a vágyat, a kielégületlenséget, a lelki éhséget. Izzítsuk fel azt a pislogó takarék lángot!

Kiteljesedés az intimitásban - a férfi és a nő megkoronázása, Intimitás workshop 2023, harmadik előadás, május 14.

3. Kiteljesedés az intimitásban - a férfi és a nő megkoronázása

Az öröm, a gyönyör megélése, az összetartozás élménye mindannyiunk vágya. Ezért létezünk a párkapcsolatunkban, ezért teszünk, vállalunk nap nap után. Ugyanakkor az elképzelés gyakran szertefoszlik a valóság talaján. Csalódás, elégedetlenség, fájdalom, értelmetlenség, néha tehetetlenség járja át lelkünket. Célunk hogy megéljétek a bizalmat és és a biztonságtudatot nő és férfi kapcsolatában. Teljesedjetek ki az intimitásban és a szexualitásban!

Itt a tavasz, ideje kivirágozni!

Mindhárom Intimitás Workshopra szeretettel várunk, és ajándékokkal is készülünk! Ha csak az egyik előadás keltette fel a figyelmed, arra is van lehetőség. Te állíthatod össze, hogy kedvezményesen szeretnél-e jönni, egyedül, vagy párban.

Foglald le helyed előre! Vásárold meg jegyed kedvezményesen, elővételben 5.500Ft-ért.

A helyszínen történő jegyvásárlás 9.990Ft.

Gyere el mindhárom előadásunkra kedvezményesen 15.000Ft-ért.

Szeretettel,

Lacsny Éva - szexuálterapeuta

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta