Intimitás műhely

Workshop

Üdvözöllek az online kurzusok felületén

Az önfejlesztés nagyon fontos és értékes velejárója életünknek. Folyton úton vagyunk, így érdemes a folyamatos fejlődésre, tanulásra törekedni, hogy általa képessé váljunk megugrani a ma akadályait. Ezért is alakítottam ki több online kurzust, aminek nagy előnye, hogy az otthon kényelméből, bármikor elérhetők, használhatók. Az online kurzusaim minden téma esetén videós tartalmakból állnak és általában kapcsolódik egy letölthető, manuálisan kitölthető munkafüzet.

A kurzusok a megvásárlás visszaigazolása után, azonnal használhatók. Van, amelyik regisztrációhoz kötött. Az alábbi linken regisztrálhatsz: Regisztráció

Ha van már regisztrációd az alábbi bejelentkezés gombbal tudsz belépni a kurzusok felületére.

Miért fejleszd a szexuális önismereted?

Mit várhatsz a kurzusoktól

Tömény tartalom, felesleges sztorizgatás, rizsa nélkül. Minőségi, közérthető videós anyagok, tematikusan. Biztonságos fizetési rendszer.

Kitől kapod a tudást

Lacsny Éva szexuálterapeuta, párkapcsolati tanácsadó egyedi módszere, rálátása, tudása alapján. Lásd az összefüggést az ember és a szexualitása között.

Szexuális énkép és önbizalom

Emberi minőségünk, hozzáállásunk, gondolkodásunk meghatározza a szexualitásunk. Tudás = helyes döntések = önbecsülés, én-határ. Vigyázz magadra!

Tabu, prüdéria, szégyen helyett

Ismerd meg önmagad, old fel a félelmeket, kétségeket, bizonytalanságot. Kifogások, korlátok helyett megélés! A jó szexualitás az egészség része. A gönyör neked is jár!

Elérhető kurzusok

Önbizalomhiány és a szexualitás

Önbizalomhiány kezelése - online szexuálterápia

Az erekció és a pozitív férfikép

Erekciós zavar kezelése - Lacsny Éva szexuálterápia

Szexuális érzékenyítés Nőknek

Szexuális érzékenyítés nőknek - Lacsny Éva szexuálterapeuta és online párkapcsolati tanácsadó

Szexuális érzékenyítés férfiaknak

Szexuális érzékenyítés férfiaknak - Lacsny Éva szexuálterapeuta és online párkapcsolati tanácsadó

ÖNBIZALOMHIÁNY ÉS A SZEXUALITÁS

Tartalom

AZ EREKCIÓ ÉS A POZITÍV FÉRFIKÉP

Tartalom

SZEXUÁLIS FEJLESZTÉS, ÉRZÉKENYÍTÉS NŐKNEK

Tartalom

"A gyönyör neked is jár!" Találj rá a saját hangodra.

"Merj férfi lenni, irányítani, jelen lenni!" - Találd meg a belső erőd, tartásod.

SZEXUÁLIS FEJLESZTÉS, ÉRZÉKENYÍTÉS FÉRFIAKNAK

Tartalom

Önbizalom- hiány és a szexualitás

Üdvözöllek az Önbizalomhiány és a szexualitás c. kurzuson

Önismeretet, önfejlesztést elősegítő, 10 modulból álló kurzus. 2,5 órás videós anyag, mely lépésről lépésre vezet át az önbizalomhiányhoz kapcsolódó emberi-érzelmi-nemi konfliktusokon, problémákon, megoldási javaslatokkal egybekötve. Nyomtatható munkafüzet is kapcsolódik a modulokhoz, hogy a hallottakat átültethesd a gyakorlatba, és elkezdj dolgozni a valós változtatáson és fejlődésen.

Hiszen mi a legfőbb célunk?

Sikerre vinni a nőiességünket / férfiasságunkat, megélni a biztonságos és örömteli szexualitást, egy harmonikusan működő párkapcsolatban.

Szakzsargontól és rizsától mentes, tömény tartalom, közérthetően, egy szexuálterapeutától. Nem akarok “módszereket” eladni! Arra szeretnélek motiválni, fordulj befelé, merd látni a működésed, a hiedelmeid, az elkerülést, és a kompenzációt, a megküzdést. A mintákat. Önvizsgálatot tanítok, és tudatos beavatkozást. Amitől Te egyre jobbá, sikeresebbé válhatsz nőként/férfiként. Kompetenciát fejlesztünk, hogy ne kínozzon az önbizalomhiány okozta sokféle, életbeli, szexuális és párkapcsolati nehézség. Kattints a továbbiakért – 

Az erekció és a pozitív férfikép

Üdvözöllek Az erekció és a pozitív férfikép c. kurzuson

Önismeretet, önfejlesztést elősegítő, prevenciós és utó-korrekciós célokat is támogató, 9 modulból álló online kurzus. 2 órás videós anyag, mely lépésről mutatja be, hogyan alakulhat erekciós zavar, milyen problémákat okoz a férfiban, az életében és a párkapcsolatában. Megoldási javaslatokat hallhatsz, gyakorlati útmutatót.

Ismerd fel, mi okozza nálad az erekciós zavart!

A szexualitás egy különös terület. Intim, az ember teljes belső világát körül öleli, így bármely alul- vagy túl működés szégyenérzethez, önértékelési zavarhoz vezethet. Félelmekhez, kétségekhez, bizonytalansághoz. Vajon elég jó vagyok? Megérdemlem? Elfogadható vagyok így is?

Bármely szexuális zavar kihat az élet más területeire is, és fordítva. Frusztráció, önmegkérdőjelezés, kompetencia megkérdőjelezése, zavarodottság, szégyenérzet, elkerülés társul hozzá. Majd következik az énkép, a csökkent önbizalom és önértékelés. Majd a stresszel való megküzdés, mint elkerülés, hárítás, tagadás.

A potens, sikeres férfikép a szexuális minőség és a szexuális énkép része. Tudás, észlelés önmagunkról, és ennek kivetülése minden egyes lépésnél, választásnál.

Felejtsd el a megfelelést, a teljesítmény szorongást, a bizonytalanságot, az elkerülést, a kifogást, a tagadást, a halogatást, az időzítést és egyéb pánikot, kétséget keltő mentális “életpillanatokat”!

Kattints a továbbiakért – 

Szexuális érzékenyítés workshop

Szexuális érzékenyítés workshop férfiaknak és nőknek

A konzultációk során, ügyfeleim többségénél kiderül, hogy a biztonságra mennek, és elég sablonosak az együttlétben. Csökkent nemi vágy, csökkent motiváció jellemzi a feleket.

Szépen lassan, lezsibbadtak. Elfelejtették használni az érzékszerveiket. Nem tudnak jelen lenni. Sőt, néha görcsösen félnek helyt állni, együtt lenni intim helyzetekben. Lassan indul a motor, és akkor is csak döcög…

Ismerősen csengnek a szavak? – A szexuális érzékenyítés egyéni workshop pont az ilyen helyzetek felfejlesztésére lett kialakítva!

Uncsi, sablon szex helyett, mély érzékelés, testtudat, jelenlét, és az az elsöprő energia, amit olyan rég óta áhítasz!

Vonatkoznak rád ezek a kérdések?

Nőként

Férfiként

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta