Párkapcsolati tanácsadás Szexuálterápia
Nemzetközi párterápia - online
Nőiesség/Férfiasság fejlesztése

Az intimitás, a szexualitás és a párkapcsolati egység megélése

(Szexuális) önismeret & női/férfi minőség fejlesztése

Egyéni és párkapcsolati - emberi és szexuális problémák, zavarok, pszichés és lelki terápiája

Szolgáltatások

Párkapcsolati tanácsadás

Férfi és nő életútja egy párkapcsolatban egyesül. Párbeszéd, dinamika, konszenzus, megértés, szeretet és szeretettség... - néha az egyéni problémák közös konfliktusba, feloldhatatlan vitába csapnak. Melyet szakember bevonásával, gyorsabban és hatékonyabban feloldhattok. Célom az egyéni önismeret fejlesztése, a párkapcsolatra orientálva magyar és angol nyelven.

Nőiesség/Férfiasság Fejlesztő Akadémia

Újrakezdő nőknek, családanyáknak, akik megértek a változásra, a nőiességük fejlesztésére. Újrakezdő férfiaknak, akiknek elegük van a magányból, a sikertelenségből, és megértek a változásra, a férfi minőségük fejlesztésére. 5 életterülettel dolgozunk, mint énkép, testkép és túlsúly, érzelmi állapot, életmód, szexualitás-párkapcsolat.

Szexuálterápia

A pszichológiából fejlődött ki, és vált egy átfogó rendszerré. A szexuális probléma, a zavar általában pszichés, lelki eredetű, ám sokszor, csak a testi tünetek jelentkezésekor reagálunk. A szexuálterápia számos módszert foglal magában, miközben egyetlen célja az önvizsgálaton át vezetett önismeret fejlesztése és a tartós, gyógyszermentes gyógyulás. Konzultáció magyar, angol nyelven.

Leggyakoribb emberi/szexuális és párkapcsolatban előforduló problémák

Motivációs problémák, nemi vágy alábbhagyása

Elveszítetted az érdeklődésed akár a nő/férfi iránt, vagy maga a szexualitás iránt? Azt érzed, probléma van a libidóddal? Olvasd tovább, mi lehet az oka.

Férfiasság kérdőjelezése, erekciós zavarok

Kérdőjelezed önmagad, a teljesítményed, a tudásod, a figyelmed? Negatív visszajelzéseket kapsz, sikertelen az együttlét, vagy a párválasztás?

Nőiesség és az orgazmus megélésének zavarai

Nehezen tudod elfogadni a tested/a férfit/adott szituációt? Elégedetlenséget, félelmet, blokkot, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érzel?

Félelem, frusztráció, szorongás, kényszerek

Van, hogy kicsúszik a kezedből a kontroll? A félelmek átveszik az irányítást? Érzed, hogy előre szorongsz egy jövőbeni (szexuális) helyzettől?

Pornográf tartalmak pszichés hatásai

Túl sok a pornó az életedben? Eleged van a menekülésből és a korai/késői magömlésből? Változott a hozzáállásod, az érdeklődésed, a vágyad?

Nemi szerepek és a társdinamika felborulása

Sok a perpatvar a kapcsolatban? Eltávolodtatok egymástól? Kihunyt az intimitás? Nem érzed az egyenrangúságot, a felelősségvállalást?

Üdvözöllek,

Lacsny Éva vagyok

EGÉSZség tudat – ez a kifejezés, ami leginkább jellemez. Rétegek, melyek egymásra hatnak, és rakódnak. Összkép, és a darabjai – életünk darabjai… Melyek néha széthullnak, néha fájnak, néha kellemetlenek. Ugyanakkor, mégis csodálatosak! Nem csak a megélt pillanatok, de a széthullott darabok összeillesztése, egy egésszé formálása.

A szexuálterápia, vagy a női/férfi minőség fejlesztése egy transzformációs folyamat, melynek nem csak részese lehetsz, hanem maga, a középpontja. A gyógymód benned van, nem a tablettákban! Segítek a felszínre hozni.

Nem kínálok színes mázzal körbevont módszereket. Egy központi módszert vallok, az önvizsgálaton át vezetett önismeretet, és önfejlesztést – hogy megéld az önazonosságot.

Párkapcsolati – és egészség tanácsadóként, szexuálterapeutaként dolgozom idehaza és nemzetközi minőségbe. Férfiaknak, nőknek és pároknak, egyaránt segítek, hogy megéljék a kiegyensúlyozott életminőséget.

Azt gondolom, minden, amit ma problémaként élsz meg, nem más, mint egy útmutató és egy lehetőség, a személyes fejlődésre. Kezdjük el közösen, foglalj időpontot első konzultációdra!

Médiapartnereim

Nőiesség fejlesztő akadémia

folyamatosan lehet csatlakozni a csoporthoz

Lurdy ELŐADÁS - Az ego, a harc és a megbékélés

Párkapcsolati csatáink 2022. 06. 11. (14:45)

Lurdy ELŐADÁS - Gyermeki szerepből felnőtté válni

Párkapcsolati megújulás 2022. 06. 12 (14:15)

Férfiasság fejlesztő akadémia

folyamatosan lehet csatlakozni

Megjelent könyveim

Ügyfeleim visszajelzései

Legújabb írásaim

Férfi szexuális zavarok, korai magömlés, erekció

Mi történik egy szexuálterápiás ülésen

Mi történik egy szexuálterápiás ülésen? Kapcsolatfelvételt követően, időpontot egyeztetünk. Amennyiben Magyarországon tartózkodom, Budapest XI. kerületben van lehetőség személyes találkozásra. Ha nem megoldható, online találkozunk. Amikor Amerikában vagyok, kizárólag online terápiákat folytatok, zoom-on. Ilyenkor magyar idő szerint 17-22 óra között vagyok elérhető. A konzultációk során beszélgetünk az egyént vagy a pár tagjait foglalkoztató konfliktusról, problémáról, illetve

Elolvasom a cikket »
párkapcsolati konfliktus, párterápia

Mi az a szexuálterápia

Szexuálterápia, más néven szexterápia A szexuálterápia, más néven szexterápia a pszichológiára alapozott, ám kibővített tudás, információ, tudomány, lélektan. A legtöbb pszichológus, pszichiáter a tanulmányai során nem kap a szexuális élettel kiegészített tudást, így nem is kompetensek ezen a területen, nem látják át megfelelő minőségben. A szexuálterápia nálam 3 fő módszert foglal magába. Analitikus terápia –

Elolvasom a cikket »

Mániákusság és a kiút

Mániákusság és a kiút – #sikersztori Muszáj megosztanom veletek, mennyire büszke vagyok egyik kedves ügyfelemre. Emlékszem, milyen remegő hangon keresett meg, alig mert beszélni, annyi szégyen munkálkodott benne. Hosszú volt a listája, és nagy a hátizsákja. Járt már pszichiáternél és pszichológusnál is. Gyógyszert javasoltak a mentális állapotára, mondván, mániákus, kényszeres és depresszív. Azt mondta, szedte

Elolvasom a cikket »

Elérhetőségeim

Életvezetési és párkapcsolati konfliktuskezelés e-book

Életünk egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozott. Valószínűleg már téged is érint a frusztráció és a szembesülés folyamata.

Hogyan kezeljük a párkacsolati konfliktust?

Életvezetési és párkapcsolati konfliktuskezelés. Hogyan csökkenthetjük a ránk váró nehézségeket
hu_HUHungarian