Neked is kicsi a péniszed?

Neked is kicsi a péniszed? Tényleg így van? Vagy csak te gondolod? Mire alapozod a kialakított véleményed? Egy kedves előadóval beszélgettünk a merevedéssel kapcsolatos funkciózavarokról, és közben jutott eszembe, hogy sok férfinak okoz önértékelési problémát, ha a szerszámát nem találja elégségesnek. Belegondoltam nőként, hogy vajon hányan szenvednek ettől a tudattól? Pszichésen mennyire megterhelő tud lenni, ha nem érzed elégnek magad. Főleg, ha erre még a partnered is ráerősít.

Sajnos ez a tudat nem tesz jót se az önbizalomnak, se az egészséges férfi képnek, kiállásnak, jelenlétnek. Az a „kis” bizonytalanság, mondjuk úgy, kilátszik! Mindegy mit veszel fel, mennyire vagy elegáns, vagy ép laza, KI FOG LÁTSZANI, ha önmagaddal nem vagy rendben. A nők pedig valamiféle 6. érzékkel szagolják ki ezt a dolgot, és a legtöbb esetben tovább is állnak.

Nézzük a tényeket. Ott állsz, a nővel szemben, letolt nadrággal. Mit lehet tenni?!

Teljesíteni kell! Vagy legalábbis teljesíteni szeretnél. Ha kellően tudatos vagy, akkor felül tudsz emelkedni egy rövid időre azon, amit problémának látsz magadban. Ez lehetőséget ad arra, hogy a menekülés helyett szexuális kapcsolatba bonyolódhass választott partnereddel.

Szokták mondani, ha TE hiszel önmagadban, a másik is elhiszi rólad ugyanazt. Mert hiteles vagy, önazonos. Ha a nő zavart érez a térben, ő is zavartan fog reagálni.

Tehát, ha az átlagosnál valóban kisebb férfitaggal rendelkezel, ne szégyelld magad. Nincs miért! Egyetlen dolgot kell figyelembe venned: „a megfelelő kulcs a megfelelő zárba” elvet. Azaz olyan partnerrel tudsz kiegyensúlyozott szexuális életet (is) fenntartani, akinek a testi adottságai és szexuális szükségletei hozzád igazodnak. A péniszed mérete és formája megmutatja, mely pózokban lehet előnyös és élvezetes a behatolás.

A nőknek általában! (persze mindig vannak kivételek) nincs szükségük se hosszú, se vastag péniszre. A túl hosszúval óvatosan kell bánni, fájdalmat okozhat a méhszájnál, így a nőben kialakulhat egy félelem, hogy nehogy ez történjen. Tényleg kellemetlen tud lenni, és befeszülhet tőle a nő. A túl vastag péniszt annyira körülöleli a hüvely, hogy a nő minimálisan tudja élvezni, mert a feszítés intenzívebb, mint a súrlódás okozta élvezet. Illetve a pénisznek nincs elegendő mozgástere a hüvelyben egy kis játékra.

És még egy titok

a legtöbb nő legérzékenyebb része a hüvelyének az eleje. Technikás versenyzők előnyben! Pusztán azért, mert a csikló befelé ívelő 2 ága benyúlik a hüvely felső részének kb 1/3-áig, és a G-pontnál ér véget. A G-pont nem egy pont, hanem itt található a legtöbb idegi receptor, így ezt a területet stimulálva lehet kellemes és/vagy intenzív orgazmusokat okozni a hölgynek. Ezt egy 10cm-es pénisszel is el lehet érni.

A VALÓS PROBLÉMA akkor kezdődik, ha annyira keskeny és/vagy rövid a pénisz, hogy nem képes elegendő ingert kiváltani a hüvelyben.

Szerencsére az orvostudomány és a szexuális segédeszközöket gyártó cégek már erre is fel vannak készülve.

Most megosztom veled, az általam ismert lehetőségeket valóban kicsi pénisz esetén:

  1. Kapható szilikon „barlangos test”, amit a péniszre kell felhúzni, a medencéhez rögzíteni, és mint egy felcsatolható műpénisz meghosszabbítható általa a sajátod, és élvezetes szeretkezésben lehet részed általa.
  2. Péniszpumpa. Rendszeres használata és mellé torna! segíthet minimálisan megnövelni a pénisz körfogatát és hosszát. A torna ahhoz kell, hogy tréningezd a nemi szerved, és a körülötte lévő izmokat. Fontos a megfelelő vérellátás miatt is.
  3. Lehet, hogy erekciós problémával küzdesz, és többet is ki lehetne hozni a péniszedből! Elképzelhető, hogy nem 100%-os az erektált állapot, amit terápiás kezeléssel fel lehet fejleszteni maximálisra. A problémát okozhatja érrendszeri megbetegedés, cukorbetegség, gyógyszer, pszichés zavar, rossz beidegződés, és rossz maszturbáció.
  4. Lehetőséged van implantátum beültetésre. Urológussal tudsz konzultálni.
  5. Lehetőséged van feltölteteni. De azt nem javaslom.
  6. A leginvazívabb a műtéti beavatkozás, amikor a kismedencében lévő péniszt előrébb hozzák. Szintén urológussal tudsz konzultálni első körben.

Remélem tudtam segíteni a problémádat illetően. Bízom benne ez a kis írás elgondolkodtat önmagadról és önmagadhoz való viszonyodról, és pozitívabb irányt tudsz felvenni; a szexualitásban kiteljesedni. Ha további információra, szakmai segítségre van szükséged, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

A szexuális egészség 9 pontja

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
INGYENES

Tetszett a cikk? Oszd meg:

Megosztom

Kövess minket:

Javasolt cikkeink. Ezeket is olvasd el:

Miért hasznos egy terápia?

Néhány évtized alatt nagyot változott a világ. Az „én” központúság értelme önmagunk legjobb megismerése, és a pszichés, lelki, érzelmi jól-lét megvalósítása. A változások hatására ugyanakkor elkezdtünk meglévő problémáinkra is fókuszálni, gyakorta fel is erősíteni azokat.  Így mára megnőtt az igény a terápiára – nem véletlen a terapeuták számának folyamatos növekedése sem. Azt mondhatom, idehaza is

Elolvasom a cikkett »

Hogyan tudsz több örömöt, orgazmust elérni – második rész

Ha te is azok közé tartozol, akinek vannak problémái az orgazmus elérésével-megélésével, vagy az orgazmus előidézésével, akkor remélem, ez a cikk segít felismerni a benned szunnyadó potenciált. Még mindig a női orgazmus felől közelítünk, így a mostani cikkben férfiként arról olvashatsz, hogyan tudod partnered segíteni az örömhöz vezető úton. Nőként arról, hogyan tudod jobban átadni

Elolvasom a cikkett »

Önismeret és az életút – saját történet

Úton a 40 felé, azt látom, minden a családdal kezdődik, és a családdal is ér véget. Te hogyan látod? Generációról generációra adjuk tovább azt az ismeretanyagot, amit felhalmoztunk az életünk során. Arra vagyunk kódolva, hogy tovább örökítsük azt, ami a részünkké vált. Így őrizve a tudás értékét, és az ember értékességét. Így az önismeret és

Elolvasom a cikkett »
en_GB