Lacsny Éva könyvek – kiadványok

Szexuálterápia shop - könyvbemutató

Megjelent könyvem

Önismereti kurzuskönyv pároknak

Intimitás nélkül mit sem ér a párkapcsolat…

Vannak nehéz időszakok, amikor férfi és nő elindul az eltávolodás útján. A kérdés mindig az, meddig jutnak ezen az úton. Vajon melyikük áll meg előbb, és mondja azt a másiknak,

“Édesem, ha így folytatjuk, lehet, hogy elveszítjük egymást.”

 

Ha ti is ott vagytok, hogy szeretnétek megállni az eltávolodás útján, és újra közel kerülni egymáshoz, a Szexuális hárítás című könyv igazán nektek szól. Felfedezheted benne saját konfliktusaidat, problémáidat, kommunikációs és reakciós mintáidat, játszmáidat, melyek azért alakultak, hogy kevésbé érezd sérthetőnek marad, hogy óvd magad.

A teljes könyvbemutatót itt találod meg: Szexuális hárítás, önismereti kurzuskönyv pároknak

Előkészületben lévő könyvem

Önfeledten az orgazmusban

Második, készülő könyvem témája a női orgazmus. Arra keresem a válaszokat, vajon a transzgenerációs minták, a neveltetés, és összességében, a társadalmi elvárások, dogmák, hogyan befolyásolják a nővé válást, a szexuális magatartást, és hogyan alakul ki a női orgazmus zavar. Hogyan jut el a nő az orgazmus képtelenségig. Mi a lelki háttere ezen folyamatoknak, és mit lehet tenni, ha már eljutott valaki idáig.

A könyvben nőkhöz szólok, nők szemszögéből írok, ugyanakkor a férfiakhoz is beszélek. A nő és a szexualitása a férfi által lesz beteljesedve, így mindkét félre egyaránt szükség van, nem csak az emberi és érzelmi folyamatok feltérképezéséhez, de a megoldáshoz is.

Te is szeretnél saját tapasztalatoddal hozzájárulni a készülő könyvhöz?

Ezen a linken megoszthatod anonim módon, azt, amiről úgy gondolod, fontos lenne más nőknek, és férfiaknak is hallani, tudni, átérezni.

A könyv tervezett megjelenése december-március időszakra tehető!

A teljes könyvbemutatót itt találod meg: Önfeledten az orgazmusban

Webshop

Szexuális hárítás

168 oldalnyi önismeret, és lehetőség az önvizsgálatra, a személyes fejlődésre.

Első könyvem, Szexuális hárítás címmel írtam, melyben a szexuálterápia és a pszichológia elemei ötvöződnek. Emberként írtam, pártatlanul, hogy merjük látni azt, ami kényelmetlen, amit elhárítanánk legszívesebben. Merjük látni a párkapcsolati nehézségeket, konfliktusokat, egymás fájdalmát, és törekvéseit, mellyel saját módján kifejezi azt, amit valójában hiányol.

Egy párkapcsolati kézikönyv, mely segít jobban megismerni saját és egymás belső folyamatait, gondolatait, érzéseit. A hozzátok intézett kérdésekkel, illetve megoldásokkal segíti az önmunkát, és azt a közös elhatározást, hogy szeretnétek visszahozni a szeretettség érzését, az intimitást, és a párkapcsolati egységet.

Szeretettel, Neked&Neki

Ha érdekel a könyvhöz tartozó Női és Férfi munkafüzet is, kérlek, a könyvcsomagot rendeld meg.

Szexuális hárítás

könyv + 40 perces konzultáció

Te is szeretnéd visszanyerni az intimitást?

Szexuális hárítás című, önismereti kurzuskönyvem, neked és a párodnak. A könyvben a szexuális hárítás lehetséges okaira keressük a válaszokat, “emberi folyamatokon, történeteken, sorsokon” át vezetve. Könyvünkben azon hárítással kapcsolatos okokról, tényezőkről olvashatsz, amelyek gyakrabban fordulnak elő a párkapcsolati életben. Beszélünk érzelmekről, mint a düh vagy a csalódás, az elvárásokról és a gondolatvilágunk működéséről. A frusztráció megnyilvánulásairól, mint a passzív agresszív viselkedés, vagy a depresszió. Továbbá a szerepeinkről, az intimitásról, a szexuális vágyakról és szükségletekről. Szó lesz az érdeklődés és a nemi vágy elvesztéséről, az intimitás hiányáról, a testi változások hatásairól, az emberi lélek sérüléseiről.

A szexuális hárítás legtöbbünket érint, így férfi és női oldalról is beszélünk erről a problémáról, pártatlanul, mindkét félnek nyújtva segítséget a megoldásra. Továbbá bemutatjuk azon pszichés és érzelmi tényezőket, amik befolyással bírnak a szexuális hárítás kialakulásában.

A könyvhöz tartozó Női és Férfi Munkafüzeteket külön, könyvcsomagként tudod megvásárolni.

Szexuális hárítás e-book

100 oldalnyi önismeret, és lehetőség az önvizsgálatra, a személyes fejlődésre.

Ismerd meg te is a benned zajló emberi folyamatokat, és a “hogyan” kérdésre való válasz lehetőségeket.

Az e-book A4 méretre szerkesztett epub, vagy pdf formátumban kapható. Rendelésnél kérlek jelezd a kiterjesztést.

Előadás az orgazmushoz vezető útról

az utat övező akadályokról, gátakról.

Az orgazmushoz vezető útról és az utat övező akadályokról, gátakról című előadásra a Flirty to Dirty summit szervezője, Vica kért fel. Ő is azt tapasztalta, hogy sokan küzdenek ezzel a problémával.

3 fő kérdés köré szerveztem a témát:

  1. Hogyan lépj túl a félelmeken, kétségeken, fájdalmon, szégyenen
  2. Hogyan légy befogadó vagy irányító szerepben az együttlét során
  3. Hogyan törj ki a megszokásból, a sémákból

A 45 perces előadás során erre a három kérdésre keressük a válaszokat, és a megoldási lehetőségeket, példákon át vezetve, praxisomból hozott szakmai tapasztalattal, tippekkel fűszerezve.

en_GB