Lacsny Éva szexuálterapeuta

Intimitás Coaching

Szexuálterápia

Szexuálterápia, párkapcsolati tanácsadás

Lacsny Éva szexuálterapeuta

A szexualitás, az intimitás érzékeny terület mindannyiunk életében. Fontos, hogy a szexuális énképünk megfelelő legyen, és elmondhassuk, sikeres nő/férfi vagyok a párkapcsolatomban és az életemben. Bármely szexuális, párkapcsolati problémával, zavarral is kerestek meg, sokat fogunk beszélgetni az emberi minőségről is, mert az a szexuális minőség alapja.

Új 'Csúcsra Járatva' Podcast epizódok

Azt tudtad, hogy a YouTube csatornámon már elérhető a Csúcsra Járatva – Sex on the rock podcast epizódjainak jó része?
Nem?
Akkor hallgas bele az adásokba, nem fogod megbánni!

Szeptember közepétől pedig már új epizódokkal jelentkezem teljes videó formátumban.

Van témafelvetésed? Szeretnél beszélgetőpartner lenni? – Írj nekem itt!

Az intimitást és a szexualitást is tanulni kell!

Önbizalomhiány és a szexualitás online kurzus a műhelyben!

Szexuális érzékenyítés workshop a műhelyben!

Félelmek, kétségek, bizonytalanság, halogatás, elkerülés, kifogás, frusztráció, szorongás, óvatoskodás jellemez? Esetleg szexuális diszfunkció? A kezdeményezést időzíteni “kell”? Tele vagy “mi lesz, ha…” gondolatokkal? – Egy-egy kurzus a magabiztos szexuális énkép kialakításához és az örömteli szexualitás megéléséhez.

szexuális önismeret, Lacsny Éva szexuálterapeuta, média, atv, duna tv,

Hamarosan saját rendelőmben fogadlak benneteket!

Az Intim Terápiás Központ Gazdagréten a Rétköz utca 14 szám alatt lesz megtalálható, ahol egy teljesen új környezetben fogadlak benneteket, és ahol reményeim szerint még hatékonyabban tudunk együtt dolgozni.

Ha érdekel, hogyan készül ez a hely, ami számomra nagyon fontos és reményeim szerint majd ti is nagyon jól érziktek magatokat benne. Nézzétek meg a ezen a linken az építés munkálatairől készült rövid videót.


Szexuálterapeuta Párkapcsolati tanácsadó Intimitás szakértő

Sokféle szakember létezik, de talán kevés, aki nem csak könyvekre támaszkodva, de gyakorlati tudással, azonnal használható módszerekkel tud segíteni a fejlődésedben, gyógyulásodban.

Attól vagyok más, hogy összetetten értelmezlek.

Látlak. Ez által értelek. Megértelek. Szavak nélkül is érzem, mivel küzdesz. Hallom a légvételedből, látom az arcod rezdüléséből, a tested helyezkedéséből.

Azért lesz különleges a velem való közös terápiás munka és önismereti út, mert élettel teli, gyakorlatias a megközelítésem. Te és én, emberek vagyunk. Egyenlőség jelet teszek. Nem akarok föléd emelkedni, se olyat mutatni, amire nincs szükséged. Azt mutatom, ami benned van, és hozom felszínre, hogy használhasd, megélhesd. Az önvizsgálat által, tanulsz önmagadról, fejlődhetsz. Megérted önmagad, a kétségeid, a félelmeid, a szégyened, vagy más, mély, meghatározó érzéseidet és hiedelmeidet, meggyőződéseidet. És ha már érted önmagad, be fogsz tudni avatkozni a programba, új lehetőségeket teremtve. Így gyógyulsz, szépülsz, éledsz fel, és veszed kezedbe az életed irányítását. 

Szexuális-, párkapcsolati-, kulturális-, emberi-pszichés és érzelmi problémákra szakosodtam. Légy a világon bárhol, lehet más nemzetiségű a párod, várlak szeretettel magyar és angol  nyelven.

Intimitás műhely

A szexualitást, a szexuális önkifejezést, érzékenységet, mély, értő figyelmet, a valódi élmény szerzést bizony tanulni is lehet! Erre szolgál a teljesen egyedi intimitás műhely ahol egyéni kurzusokat vásárolhatsz különböző szexualitást, és a szexuális énképet érintő témakörökből, majd pedig egyénileg végezheted el ezeket a kurzusokat. Természetesen soha, senkit nem hagyok egyedül, így ha elakadást észlelsz, nyugodtan megkereshetsz, és megbeszéljük, hogy az elakadásod csak pillanatnyi volt e, és gyors segítséggel tudsz tovább haladni, vagy szükséged lehet egyéni, párkapcsolati szexuálterápiás foglalkozásra.

Az a célom, hogy idővel minden olyan témakörben legyen egy kurzus férfiaknak és nőknek, amelyek praxisomban is gyakran felmerülnek.

Jelen pillanatban az alábbi kurzusok érhetők el.

Önbizalomhiány és szexualitás

Szexuális érzékenyítés workshop – személyes jelenlétet kíván!

Csúcsra járatva

Csúcsra járatva, sex on the rock, avagy vegyük a szexualitást könnyedén!

De tényleg!

Mert nem olyan nagy ördöngösség ez, de mégis az, és ha az akkor beszélni kell róla. Én pedig beszélgetek a kényes vagy tabu szexualitást érintő kérdésekről is állandó beszélgetőpartneremmel Kocsis Noémi újságírónővel.

A Podcast epizódok a nyári időszak kivételével hetente keddenkét lesznek elérhetők, számos ismert podcast megosztón és itt a honlapomon is.

A Podcast tartalom mellett innen érheted el videós tartalmaimat is és itt találod meg média megjelenéseimet is.

Népszerű videóim

Bemutatkozom

Lacsny Éva vagyok szexuálterapeuta és párkapcsolati tanácsadó.

Az érdeklődés és a motiváció – az a kettő dolog, ami hitem szerint életben tart és minden esetben megújít egy párkapcsolatot.

Amit nem is olyan könnyű fenntartani egy hosszú távú párkapcsolatban. Van, hogy érdeklődést, motivációt vesztünk. És ez minden esetben megmutatkozik a kapcsolatokban. Minden probléma egy lehetőség a személyes fejlődésre. Holisztikusan közelítem az embert, a szexuálterápia és/vagy a tanácsadás által figyelmet fordítunk a test, a psziché és a lélek elakadásaira egyaránt. Az emberi pszichés és lelki problémák mindig megmutatkoznak a szexualitásban is, és ha nem kezeljük, idővel, pszichoszomatikus úton testet öltenek, valamely genitális területen keletkező szervi elváltozás által. Tabletták helyett, az önvizsgálaton át vezetett önismereti úton gyógyulhatsz, tartós változást elérve. A nőiesség/férfiasság fejlesztése – komplexitása által – számos módszert igényel, melyeket egyénileg, rád szabva alkalmazunk.

Aktualitások

Hamarosan új helyen fogadlak benneteket

Már készül az Intimi Terápiás Központ

Előadások, média megjelenések

Egyre több előadást tartok párkapcsolati dinamika, értő kommunikáció, játszmák, szerepek, szexuális önismeret, szexuális énkép, intimitás témákban. Referenciák:

Old fel a félelmeid, élvezd a szexualitást - A gyönyör neked is jár!

Ha szeretnéd, hogy nyitott, őszinte és kalandos, izgalmas társban, párkapcsolatban legyen részed, és erősödjön a kettőtök közötti kötelék, az intimitás, gyere hozzám párkapcsolati tanácsadásra, vagy szexuálterápiára. Lehetsz egyedülálló, aki megfelelő társra vágyik, vagy párkapcsolatban élő, minden esetben hozzá fogok tenni az emberi, az érzelmi és a szexuális életminőséged jobbá tételéhez. 

A szexuálterápia segítségével új élményekkel  ajándékozhatod meg magad és társad.

Interaktív honlapomon a műhelyben egyedül is tanulhatsz magadról és a szexualitásról, de kérhetsz személyes vagy online konzultációs időpontot is, hogy közösen oldjuk meg a problémáidat.

Kulcsmondatom: “A gyönyör neked is jár!”

A Csúcsra Járatva podcast oldalamon pedig könnyed hangvételben segítek kiigazodni azoknak, akik kíváncsiak, vagy gondjaik adódtak a szexualitással.

Lacsny Éva

szexuálterapeuta, párkapcsolati tanácsadó

Lacsny Éva szexuálterapeuta, szexuálterápia, párterápia, intimitás, szexuális önismeret

Miért tudok Neked én segíteni?

Online és személyes konzultáció, világszinten

Légy bárhol a világban, elérsz, magyar és angol nyelven. Hatékonyság, eredményesség, emberiesség, tisztesség jellemez.

Elérhetőség, megbízhatóság, biztonság

Elérhető, megfizethető terápiák magyar embereknek és nemzetközi pároknak. Biztonságos tér és fizetési rendszer.

Amerikai és magyar képzések & több éves tapasztalat

Folyamatosan képzem magam a pszichológia, a szexuálterápia, a szexuális önismeret, a szexuális egészség területein.

Ügyfél elégedettség, motiváció, önfejlődés garantált

Tudásom legjavát adom át. Információ, önvizsgálat, önismeret, emberi szeretet és tisztelet. Jó döntések a pozitív életminőségért.

Terápiák

Leggyakoribb emberi, szexuális és párkapcsolatban előforduló problémák,
amikkel fordulhatsz hozzám egyedül, vagy pároddal
a képre kattintva részletes szakmai cikket olvashatsz

Párkapcsolati konfliktus, elhidegülés, hűtlenség, Szexuálterápia

Párkapcsolati konfliktus, elhidegülés, hűtlenség

Viták, konfliktusok, problémák az elégedetlenség kifejezései. Változásra van szükség, de valami visszatart. Félsz, hogy elveszíted? Lépj ki az állóvízből, a párterápia, mediáció segítségével.

férfiasság/nőiesség anyaság/apaság

Férfiasság / nőiesség anyaság / apaság

A nemi szerepvesztés vagy épp túlvállalás megkeserítheti a saját, vagy a családi életünket. Hárítás, játszmák, félelmek, csalódás, elszigetelődés. Nőből anyává, férfiból gyermekké formálódunk. Segítségemmel, találj vissza önmagadra!

Női szexuális és pszichés zavarok

Női szexuális és pszichés zavarok

A nők többsége küzd a teste elfogadásával. Elég szexi / kívánatos vagyok? Elfogadnak így is? Mi lesz, ha visszaélnek..? Nők ezrei küzdenek társadalmi dogmákkal, szégyennel, prüdériával, a férfi beengedésével, vagy az orgazmus megélésével.

Férfi szexuális és pszichés zavarok

Férfi szexuális és pszichés zavarok

A férfiasság összefügg a kockázat és felelősség-vállaló képességével, az önbizalmával, a szellemi erejével. Frusztráció, teljesítmény kényszer, korai magömlés, erekciós zavar mutatja, ha a Férfi megingott. Állítsuk helyre a dolgokat!

mentális és szexuális egészség

Fókuszban a testi, a lelki, a mentális és

a szexuális egészség

Érdekel a pszichológia, és szeretnél többet megtudni a saját életed vonatkozásában? A szexualitásunk, az emberi életünk és választásaink, az énképünk és a testképünk, hogyan hat vissza ránk?

Lépj velem kapcsolatba, és tudj meg többet a szexuálterápiáról vagy a szexuális egészségről.

Kedves Ügyfeleim!

2023 június 7. és 2023 június 14. között nyári szabadságom első részét töltöm.

Ezért telefonon nem vagyok elérhető! Kérem ha szükségét érzik az online eléréseimet használják. (email, viber, whatsapp)

Megértésüket köszönöm!

Lacsny Éva
Szexuálterpeuta