Éledmód program – a nőiesség és a férfiasság jegyében

Te gondolkoztál már azon, hogyan tudod elválasztani a szerepeidet? Hogyan tudsz én-időt nyerni, és törődni a benned élő nővel/férfival?

Az életmód program által arra szeretnélek motiválni, hogy menj szembe a félelmeiddel, és a kifogásaiddal. Ez is egy döntés, egy elhatározás, mert tudod, hogy valamivel elégedetlen vagy. És onnantól lehet tenni az apró lépéseket minden nap. Életmódot változtatni nem egyik napról a másikra tesszük. Fokozatosan történik. Kell idő elengedni azt, amihez ma még ragaszkodsz, és kell idő beépíteni azt, ami ma még idegen, és új.

A meglévő rendszerszemléletemből szeretnék átadni neked: gondolkodásmódot, tudást, és tapasztalást. Az életmód program neked szól, melyben a saját önvizsgálatod alapján fogsz válaszokra, megoldásokra, utakra találni azon kérdésekben, mint „mikor” és „hogyan”. A 30 napos kihívás nem egy sablon. Ez egy önismereti út, melyben te magad teszed meg saját felfedezéseidet. Miközben én itt vagyok, és támogatlak, segítelek. A mentoráltam leszel erre az időre mindenképpen.

Csatlakozz te is a kihíváshoz a Naplód letöltésével.

Töltsd le az e-book-ot ingyen!

Hírlevél feliratkozóink ingyenesen letölthetik az e-book-ot. Add meg az adataidat, vagy vásárold meg 2.990 forintért ezen a linken: Féfri napló, Női napló!
© 2020. Lacsny Éva | Minden jog fenntartva. | Adatkezelési TájékoztatóCookie-szabályzat